• Újszülött
YTYZC Retro HiFi Sztereó V5.0 Hangszóró Hordozható Vintage Műanyag 3W-os Teljes körű zenelejátszó (Szín : D, Méret : univerzális)

YTYZC Retro HiFi Sztereó V5.0 Hangszóró Hordozható Vintage Műanyag 3W-os Teljes körű zenelejátszó (Szín : D, Méret : univerzális)

HUF 2601.00
Készleten

Elérhetőség

1 Támogatás kihangosított hívást,nem kell tartani a telefont, illetve biztosítja a vezetés biztonságát. Mélysugárzó technika nyújt élvezetes tökéletes hang minősége zene, a hang, hogy élvezze. design lehetővé teszi, hogy bármikor, bárhol,szabadtéri tevékenységek, mint a piknik vagy a kemping,utazás,stb. Divat, elegáns megjelenést biztosít az élet,de lehet egy lakberendezési közben. USB töltő port,vízálló porálló, illetve egy fedő,támogatás TF kártya kiterjesztése. Támogatás kihangosított hívást,nem kell tartani a telefont, illetve biztosítja a vezetés biztonságát. Mélysugárzó technika nyújt élvezetes tökéletes hang minősége zene, a hang, hogy élvezze. design lehetővé teszi, hogy bármikor, bárhol,szabadtéri tevékenységek, mint a piknik vagy a kemping,utazás,stb. Divat, elegáns megjelenést biztosít az élet,de lehet egy lakberendezési közben. USB töltő port,vízálló porálló, illetve egy fedő,támogatás TF kártya kiterjesztése. Támogatás kihangosított hívást,nem kell tartani a telefont, illetve biztosítja a vezetés biztonságát. Mélysugárzó technika nyújt élvezetes tökéletes hang minősége zene, a hang, hogy élvezze. design lehetővé teszi, hogy bármikor, bárhol,szabadtéri tevékenységek, mint a piknik vagy a kemping,utazás,stb. Divat, elegáns megjelenést biztosít az élet,de lehet egy lakberendezési közben. USB töltő port,vízálló porálló, illetve egy fedő,támogatás TF kártya kiterjesztése.Műszaki adatok : Retro TV alakú sztereó hangszóró, korlátlan kreativitás.A hi-fi hangminőség, bass kompenzáció kialakítása.Típus : Speaker Material : Műanyag : 4.2 EDRDistance : 10m/33ft (Kb.) Bontsa Ki A Tárolási : Max. 32 GB TF Kártya (Nem Tartozék) Játszani Formátum : MP3,WMA,WAVPower : 3 WImpedance : 4ohm Battery : Beépített in Battery Kapacitás : 1200m Ah Features : Mini, Hordozható, , Basszus, Retro TV Alakú, Telefon Holder Size : 8cm x 18 cm/3.15" x jelzés a 7.) A csomag Tartalmazza : 1 x Speaker1 x USB Töltés Cable1 x Felhasználói Kézikönyv.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked