• Újszülött
Felvételi Modul, Könnyen kezelhető Írható Hang Modul 3.0V4.5V Többcélú Crafts

Felvételi Modul, Könnyen kezelhető Írható Hang Modul 3.0V4.5V Többcélú Crafts

HUF 0.33
Készleten

Elérhetőség

[Kényelmes Kialakítás] a hossza A hang hangfelvétel lejátszás modul kábel 10 CM, a kábel hossza célja az ön kényelme, valamint lehet rögzíteni, többször is [Többcélú] Írható hang modul használható a Karácsonyi lapokat, regény, díszdobozok, ékszer doboz, kézműves, gyermekjátékok, stb. [Elemes] A rögzíthető hang modul hajtja 3 db AAA elem, 16 ohm 0.25 w környezetbarát hangszórók, de a hangja elég. [Könnyű] Ez a felvétel modul hegesztett mikrofonok, gombok, hangszórók, stb. de azonnal használható, a termék kézhezvételétől számított, ami nagyon kényelmes. [4 Perc Felvétel] A DIY hangrögzítő testület rekord zenét szerint a vendég kérésére, vagy amit mondani akarsz, maximum 4 perc.Szolgáltatás : 1. [4 Perc Felvétel] A DIY hangrögzítő testület rekord zenét szerint a vendég kérésére, vagy amit mondani akarsz, maximum 4 perc. [Elemes] A rögzíthető hang modul hajtja 3 db AAA elem, 16 ohm 0.25 w környezetbarát hangszórók, de a hangja elég. [Kényelmes Kialakítás] a hossza A hang hangfelvétel lejátszás modul kábel 10 CM, a kábel hossza célja az ön kényelme, valamint lehet rögzíteni, többször is. [Könnyű] Ez a felvétel modul hegesztett mikrofonok, gombok, hangszórók, stb. de azonnal használható, a termék kézhezvételétől számított, ami nagyon kényelmes. [Többcélú] Írható hang modul használható a Karácsonyi lapokat, regény, díszdobozok, ékszer doboz, kézműves, gyermekjátékok, stb.Specifikáció : Elem Típus : Felvétel Module Material : PCBSpeaker Méret : Kb. 40 x 4 mm/1,6 x 0.16 in Circuit Tábla Mérete : Kb.9 ft Line Hossza : Kb.9 in Recording Idő : 4 Minutes Working Feszültség : 3.5 VBattery Típus : 3 x AAA Elem (Nem Tartozék), Hogyan kell Használni : Felvétel vagy lejátszás művelet : Nyomja le a felvétel gombot egyszer, majd engedje el, amikor hallottam, egy di hang.Akkor beszélj, hogy a mikrofon, a parttól 5-10 cm-es, a felvétel megkezdéséhez nyomja meg újra a record gombot, majd engedje el a didi hang.Kapcsolja be a felvétel gombot, jelezve, hogy a felvétel befejeződött; majd nyomja meg a lejátszás gombot újra kell játszani a jelenleg rögzített hang, s közben a lejátszási folyamat, nyomja meg a lejátszás gombot a lejátszás leállításához a hang.A csomag Lista : 1 x a Felvétel Module Note : Kérem, engedje meg, hogy néhány hibák miatt kézi mérés.

Az áru paraméterei

Item Type:
Recording Module
Material:
PCB
Speaker Size:
Approx. 40 x 4mm/1.6 x 0.16in
Circuit Board Size:
Approx. 31 x 21m/101.7 x 68.9ft
Line Length:
Approx. 10cm/3.9in
Recording Time:
4 Minutes
Working Voltage:
3.0V-4.5V
Battery Type:
3 x AAA Batteries (Not Included)
How to Use:
Recording and playback operation:
Press the record button once, and release it when you hear a di sound. Then, speak to the microphone at a distance of 5‑10 cm to start recording, press the record button again, and release the didi sound. Turn on the record button to indicate that the recording is completed; then press the playback button again to play the currently recorded sound, and during the playback process, press the playback button again to stop playing the sound.
Package List:
1 x Recording Module:
Note:
Please allow some errors due to manual measurement.:

Jobban tetszik neked

Örökké Hullám Jack Rackham Zászló
  • Újszülött

Örökké Hullám Jack Rackham Zászló

HUF 1.67

Jack Rackham zászló intézkedések 12"x18" 2rétegű kétoldalas nyomtatásÖrökké Hullám Zászló zipbe / ki CB Antenna Hüvely Szerelhető, Rúd Tartóját Hüvely Szerelhető, Csón