• Újszülött
GHGHF Mini Aprító Kézi Iratmegsemmisítőt A4-es Dokumentum Kényelmes Asztali Kis Reszelő irodaszerek

GHGHF Mini Aprító Kézi Iratmegsemmisítőt A4-es Dokumentum Kényelmes Asztali Kis Reszelő irodaszerek

HUF 30997.80
Készleten

Elérhetőség

Praktikus, tartós, lehet segít csökkenteni a nem kívánt papír másodperc, tartós, barátságosAlkalmas az irodában, iskolában vagy otthon.Célja a megsemmisítés kisebb méretű papír, számlák, bizonylatok, stb.Átlátszó test lehetővé teszi, hogy ellenőrizze, ha azt szeretné, hogy tisztítsa meg.Nincs áram szükséges, akkor az ellenőrzés a forgácsolási sebesség, amely nem csak segít, hogy energiát takarítson meg, hanem abban is segít gyakorolja a csuklója után, hosszú órákon át.kis gép, erő, aprítási papír aprítási lemez aprítási kártya.Praktikus, tartós, lehet segít csökkenteni a nem kívánt papír másodperc, tartós, barátságos.Alkalmas az irodában, iskolában vagy otthon.Célja a megsemmisítés kisebb méretű papír, számlák, bizonylatok, stb.Átlátszó test lehetővé teszi, hogy ellenőrizze, ha azt szeretné, hogy tisztítsa meg.Nincs áram szükséges, akkor az ellenőrzés a forgácsolási sebesség, amely nem csak segít, hogy energiát takarítson meg, hanem abban is segít gyakorolja a csuklója után, hosszú órákon át.kis gép, erő, aprítási papír aprítási lemez aprítási kártya.Praktikus, tartós, lehet segít csökkenteni a nem kívánt papír másodperc, tartós, barátságos.Alkalmas az irodában, iskolában vagy otthon.Célja a megsemmisítés kisebb méretű papír, számlák, bizonylatok, stb.Átlátszó test lehetővé teszi, hogy ellenőrizze, ha azt szeretné, hogy clean No villamos energia szükséges, akkor az ellenőrzés a forgácsolási sebesség, amely nem csak segít, hogy energiát takarítson meg, hanem abban is segít gyakorolni az ereit, miután hosszú órákon át work Shredding hatás : strip Strip szélesség : 3mm Installation módszer. Távolítsa el a fogantyút protector2. Telepítse a handle3. Helyezze a fedelet a hulladék papír box When aprítás, nyomja meg a felső fedelet egy kézzel fordítsa el a fogantyút a többi hand Shredding tartomány : 1. a bank a pénzügyi számlák, 2. a mindennapi életben, számlák, 3. irodai A4-es papír, stb.A csomag tartalmazza.1 * kézi shredder Translated a www.com/Translator (szabad változat) Megjegyzések. Kérem, engedje meg, enyhe hiba miatt kézi mérés. Különbségek miatt a különböző kijelzők, a képek nem tükrözik a tényleges színe a elemet. Boldog online vásárlás esetén!nagy kapacitású hulladék papír vödör, környezetvédelmi válogatás törmelék.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

Címke 5H x 3-1/4W, Többszínű, Pk25
  • Újszülött

Címke 5H x 3-1/4W, Többszínű, Pk25

HUF 4293.00

✅ Címke 5"H x 31 / 4"W, Többszínű, Pk25 ✅ Szélesség : 3 1 : 4 ✅ Anyag : Poliészter ✅ Tartalmazza : 7Ben.Hossza Nylon Nyakkendő ✅ Címke 5"H x 31 / 4"W, Többszínű, Pk25..

Testvér RJ-3150 Csomag
  • Újszülött

Testvér RJ-3150 Csomag

HUF 2.67

Testvér hordozható RJ3150 termikátvétel címke nyomtató, mérete 5 x 73 x 9 cm, súlya 1 kiló.Mobil kapcsolatot a WiFi vagy Bluetoothkapcsolaton 2 Tekercs fehér nyomtató nyugta papí