• Újszülött
A4 50PCS DIY Toner Reaktív Fixáló Fóliázás Lap Által Lézer Nyomtató, Laminálógép Otthoni Munka - (Szín: arany holografikus)

A4 50PCS DIY Toner Reaktív Fixáló Fóliázás Lap Által Lézer Nyomtató, Laminálógép Otthoni Munka - (Szín: arany holografikus)

HUF 8694.00
Készleten

Elérhetőség

Szín : arany holografikusesküvői kártya, meghívó ,névjegykártya, DIY design.Figyelem : ott egy kicsit más a méret, mind mennyiségi , Csak a rend, ha nem bánod.HOGYAN KELL HASZNÁLNI : . A nyomtatás a design papír, lézer nyomtató.Szín : arany holografikus.esküvői kártya, meghívó ,névjegykártya, DIY design.Figyelem : ott egy kicsit más a méret, mind mennyiségi , Csak a rend, ha nem bánod.HOGYAN KELL HASZNÁLNI : . A nyomtatás a design papír, lézer nyomtató.Termék neve : DIY toner reaktív fólia a kézműves work Size : A4 (21 cm x 29,7 cm/ 8.693 hüvelyk) Db : 30 DB, 50 PCS.Szín : Arany,Ezüst, rózsaszín arany, Zöld,Rózsaszín, Piros, Ezüst Pillér, Ezüst Holografikus, Arany Holografikus, Szivárvány Alkalmazások : esküvő kártya, meghívó ,névjegykártya, DIY design.Figyelem : ott egy kicsit más a méret, mind mennyiségi , Csak a rend, ha nem bánod.HOGYAN KELL HASZNÁLNI : 1. Nyomtassa ki a design, papír lézer printer2. Helyezze a fóliát a paper3.Tedd azt gondolta, hogy a laminálógép smoothly4. Húzza le a fóliát a papír lassan.A fóliát tartalmaz, kémiai,nem száját, vagy rágja szét.kérjük, hogy a nyomvonal mise előtt stamping3.A gyermekek irányítása alatt a szülők, amikor használja it4.tartsa kerülje a napsütés, moist Item részletek : Set típus : NOType a : NOMaterial : PETModel száma : Toner Origin : Szárazföldön China Color : arany, ezüst ,piros, kék, zöld, Méret : A4 Qty : 50pcs.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

Okos Foszlány 200 Iratmegsemmisítőt
  • Újszülött

Okos Foszlány 200 Iratmegsemmisítőt

HUF 2.00

AutomatikIndítás 3 Lap Kapacitás 1 / 4" (6,5 mm) Foszlány Méret.5" (114mm) Belépési Szélesség.Univerzális Kosár Illik, vagy Falra is Szerelhető.AutomatikIndítás...

TI-84 Plus (Silver Edition) Iskola Csomag
  • Újszülött

TI-84 Plus (Silver Edition) Iskola Csomag

HUF 0.67

A Texas Instruments 84 PLSE / TPK / 1 L1 / B TI84 PlSilver Edition IskolaA Texas Instruments 84 PLSE / TPK / 1 L1 / B TI84 PlSilver Edition Iskola.Hajózási Mélység : 15.3 Szállítási M