• Újszülött
BINGFANG-W 100X Mikroszkóp Objektív Digitális Mikroszkóp Kamera C-Mount Objektív Zoom Okulár Nagyító Len

BINGFANG-W 100X Mikroszkóp Objektív Digitális Mikroszkóp Kamera C-Mount Objektív Zoom Okulár Nagyító Len

HUF 3.00
Készleten

Elérhetőség

100 X Mikroszkóp Objektív Digitális Mikroszkóp Kamera C-Mount Objektív Zoom Okulár Nagyító Len Széles körben használják a mikroelektronikai eszközök, formák, precíziós gépek,órák, ékszerek, ujjlenyomat-azonosító, jegy azonosító, nyomtatás, mobiltelefon javítás, régészet, iskola, oktatási, illetve egyéb területeken.Mi egy szakember tárolni.Mi biztosítjuk a szakmai store szolgáltatás.Ha kell valami, akkor mindig fel velünk a kapcsolatot.Mi a legjobb szolgáltatást.Van egy jó vásárlási élmény.Mi egy szakember tárolni.Mi biztosítjuk a szakmai store szolgáltatás.Ha kell valami, akkor mindig fel velünk a kapcsolatot.Mi a legjobb szolgáltatást.Van egy jó vásárlási élmény. 100 X nagyítás, a széles látószögű szemlencse egy nagy látószög, széles látómező, ami nem csak javítja a tapasztalat, a megfigyelés, hanem teszi a kép tisztább, világosabb. Gyönyörű kivitelezés biztosítja a hosszú élettartamot, működik a távolság 55~285mm/2.22-ben, megfeleljen az ön igényeinek. Könnyen hordozható , szuper könnyű weigt, valamint a kis méret , akkor lehet elvégezni, easity . Készült alumium ötvözött anyagok, erős, tartós, hosszú ideig használható.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka Elem Típus : Mikroszkóp Lens Material : Alumium Alloy Color : Mint látható, a picture Field szerint : 2.42 ez az együttműködés az Távolság : 55~285mm/2.22 in Lens Átmérő : Kb.5 in Interface Diametr : Kb.25mm/1in Height : Kb.2 in Application : széles Körben használják a mikroelektronikai eszközök, formák, precíziós gépek, órák, ékszerek, ujjlenyomat-azonosító, jegy azonosító, nyomtatás, mobiltelefon javítás, régészet, iskola, oktatási, illetve egyéb területeken.Nagyítás : 100 XWeight : Kb.7 oz Package Lista : 1 x Mikroszkóp Lens Note : 1. Kérem, engedje meg, 1-2 cm hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést. Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.1) elfogadjuk, Alipay, a Nyugati Unió TT.Minden hitelkártyát elfogadunk keresztül, biztonságos fizetési processzor LETÉTI.2) a Fizetés, 3 napon belül érdekében.3) Ha nem lehet a pénztár után azonnal árverés közel, kérem, várjon néhány percet, majd próbálja meg újra Kifizetések kell kitölteni, 3 napon belül.

Az áru paraméterei

Condition:
100% Brand
Item Type:
Microscope Lens
Material:
Alumium Alloy
Color:
As shown in the picture
Field of View:
2.4~36mm/0.09~1.42in
Working Distance:
55~285mm/2.17~11.22in
Lens Diameter:
Approx.39mm/1.5in
Interface Diametr:
Approx.25mm/1in
Height:
Approx.106mm/4.2in
Application:
Widely used in microelectronics, molds, precision machinery, watches, jewelry, fingerprint identification, ticket identification, printing, mobile phone repair, archaeology, school teaching and other fields.
Magnification:
100X
Weight:
Approx.247g/8.7oz
Package List:
1 x Microscope LensNote:
1. Please allow 1-2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
1) We accept Alipay, West Union, TT. All major credit cards are accepted through secure payment processor ESCROW. :
2) Payment must be made within 3 days of order. :
If you can't checkout immediately after auction close, please wait for a :
few minutes and retry Payments must be completed within 3 days. :
About shipping :
1. WORLDWIDE SHIPPING. (Except some countries and APO/ :

Jobban tetszik neked

Nikon Nuvis S IX 240 Kamera
  • Újszülött

Nikon Nuvis S IX 240 Kamera

HUF 17998.20

Koncentrálj, hogy a felejthetetlen pillanat ez a Nikon Nuvis S Advanced Photo System KameraHa zárva van, akkor pólópocket kis, amikor megnyitásához kitágul, hogy egy kényelmes, hogy