• Újszülött
Uniuni 7 1 Tartozékok Kötegek (Utazás Esetén / Közeli Önarckép Lencse / 4 Szín Szűrők / Fal hang Kép /Film Matricák /Sarokban matrica)

Uniuni 7 1 Tartozékok Kötegek (Utazás Esetén / Közeli Önarckép Lencse / 4 Szín Szűrők / Fal hang Kép /Film Matricák /Sarokban matrica)

HUF 2385.00
Készleten

Elérhetőség

Alkalmas a Fujifilm instax mini 8, 8+, 9 Instant Film Kamera felhasználók számáraTermék Különböző, ismerje a különböző igényeket.Tökéletes, mint egy ajándék, szintén előnyös lehet megvásárolni.Fontos : Ez a Csomag Szett nem tartalmazza : Fujifilm instax mini 8, 8+, 9 kamera.Ez a csomag tartalmaz néhány alapvető tartozék van szüksége.Menteni, ha vásárolni ezt a kötegek beállítva.Divat,aranyos, hasznos -nagy, mint az övé, s az ő ajándéka.Ez a csomag tartalmaz néhány alapvető tartozék van szüksége.Menteni, ha vásárolni ezt a kötegek beállítva.Divat, aranyos, hasznos -nagy, mint az övé, s az ő ajándéka.A csomag tartalmazza : 1 x Fujifilm instax mini 8, mini 9 esetben táska.Védi a mini 8 mini 9 kamera, akkor tegye be az esetben, táska. 1 x teleobjektívet(önarckép tükör). 1 x színes teleobjektívet(szűrő) , 4 színben.Használhatja a önarckép-tükörbe hogy saját fotók.Különben is, a színes szűrő szín a fényképeket, hogy azokat kiemelkedő. 1 x téglalap színes fali dísz lóg keret,l0 db. 1 x állat füle színes fali dísz lóg keret,l0 db.Azt is fel őket, hogy a kocka, hogy mutassa meg a legjobb képeket.A fali dísz lóg keret is lehetővé teszi, hogy lógni képek a falon.Különböző szín közül lehet választani, jó a terem dekoráció. 1 x határ matricák, 20 db matrica lehet a jazz a képeket.Csak húzza le a matricát, majd helyezze el a képet!Nem csak pénzt takarít meg, de azt is, hogy a fénykép többet egyedülálló! 2 x Sarokban matricák tudnak díszíteni védeni a szeretett napló, notesz, illetve a személyes tér szerelés a kedvenc képek bármilyen felületen.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked