• Újszülött
Régi Sajt Minta Alátétek Italok Szögletes Kerámia Csésze Szőnyeg Parafa Bázis 6DB

Régi Sajt Minta Alátétek Italok Szögletes Kerámia Csésze Szőnyeg Parafa Bázis 6DB

HUF 4274.10
Készleten

Elérhetőség

? Ez a hullámvasút készült kerámia anyag, amely hatékonyan szigetelésére, hő, víz, nedvesség ? Az alján a hullámvasút egy parafa design, ami játszik egy hatékony, csúszásgátló hatás.Könnyen törölje le, hogy tartsa az asztal tiszta, száraz. ? Kerámia alátétek képes megvédeni az étkező asztal, konyhai munkalapok a forró víz, kávé, tea, valamint extra tapadás, hogy megakadályozzák a dudorok cseppek. ? Helyezni az étkező asztal, irodai asztal, étterem, kávézó, nyilvános helyen, ez a hullámvasút nagyon szemet gyönyörködtető, majd hozzáteszi, színes hangulat, hogy a hétköznapi élet. ? Méret - Hossz 9.Tökéletes méret a víz, bögre, bögre, fehér bor, pohár, bögre tea, vagy bármely más átlagos méretű üveg. ? Ez a hullámvasút készült kerámia anyag, amely hatékonyan szigetelésére, hő, víz, nedvesség. ? Az alján a hullámvasút egy parafa design, ami játszik egy hatékony, csúszásgátló hatás.Könnyen törölje le, hogy tartsa az asztal tiszta, száraz. ? Kerámia alátétek képes megvédeni az étkező asztal, konyhai munkalapok a forró víz, kávé, tea, valamint extra tapadás, hogy megakadályozzák a dudorok cseppek. ? Helyezni az étkező asztal, irodai asztal, étterem, kávézó, nyilvános helyen, ez a hullámvasút nagyon szemet gyönyörködtető, majd hozzáteszi, színes hangulat, hogy a hétköznapi élet. ? Méret - Hossz 9.Tökéletes méret a víz, bögre, bögre, fehér bor, pohár, bögre tea, vagy bármely más átlagos méretű üveg.Kerámia alátétek egy kifinomult, illetve funkcionális lakberendezési.Mindegy, hogy iszik egyedül, vagy meghívni néhány vendég,Vagy add hozzá a kerámia alátétek, hogy az étkező asztal, díszíteni a nappaliban, majd add hozzá a szikra, hogy a következő párt.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

NCAA Virginia Tech Hokies Logó Kupa
  • Újszülött

NCAA Virginia Tech Hokies Logó Kupa

HUF 0.67

Hivatalosan Engedélyezett NCAAMagában foglalja a 3 Ds fém az iskola logója.Kezét zománcozott kivitelben.Nagyszerű ajándék minden igazi sportrajongó.Hivatalosan Engedélyezett NCAA.

Disney Minnie Egér Bögre
  • Újszülött

Disney Minnie Egér Bögre

HUF 2.00

Disney Minnie Egér Bögre Mikrohullámú sütő mosogatógép biztonságos.Elöl van egy Íj w / arany pontok, valamint azt mondja,"én leszek a Minnie" aláírt Minnie Egér.Hiteles, exk