• Újszülött
SQQP Csuklyát Páncél Külső Burkolat Fedi Sarokban Őrök Kompatibilis 2018-2023 Jeep Wrangler JL JLU & Jeep Gladiátor JT 2/4 Ajtó(Matt Fekete)

SQQP Csuklyát Páncél Külső Burkolat Fedi Sarokban Őrök Kompatibilis 2018-2023 Jeep Wrangler JL JLU & Jeep Gladiátor JT 2/4 Ajtó(Matt Fekete)

HUF 2339.10
Készleten

Elérhetőség

Készült kemény ABS műanyagból készült, a jó teljesítmény, a hő, az alacsony hőmérséklet biztosítása, hosszú élettartamúMatt fekete minta teszi a jármű sokkal hűvösebb, valamint több, divatos, sok hétköznapi járművek, fulling a sportos érzés.Egyszerű telepítés Öntapadó szalag hátoldalán a trim.Használjon vizet vagy tisztítószerrel tisztítsa meg a panelt, akkor töröld le a víz várni, száraz.Húzza le a védőfóliát ki a vissza a botot a helyzetét.Nyomja le néhány perc alatt, hogy távolítsa el a buborékokat a jobb ragasztó.Mert ugyanaz a modell autó lehet másképp előállított különböző országban.Kérjük, a része, az autó, mint a képen, vagy nem lesz jó, ha vannak különbségek, kérjük lépjen kapcsolatba velünk a vásárlás előtt.Különleges Felszerelés . Ez a rész páncél kompatibilis 2018 2019 2020 2021 2022 2023 Jeep Wrangler JL JLU & Jeep Gladiátor JT. SQQP csuklya takarja készült kiváló minőségű ABS műanyag, használt lengyel folyamat deformáció védelem, kifogástalan kopás-ellenálló, korrózióálló, valamint anti-semmiből teljesítmény.Egyszerű Telepítés . Csak körülbelül 2 perc alatt telepíthető.Egyszerű Telepítés szalaggal erősítve a hátán, de nem kell semmilyen speciális eszközöket.Stílusos Design . A megjelenése matt fekete hozzáad egy fényűző, elegáns érzésem, hogy a jeep külső.A sima, feltűnő színek, egyedi megjelenés növeli a egyediségét az autó.Gondtalan Vásárlás : 100% - os elégedettségi garancia & 12 hónap garancia, van egy szigorú minőség-ellenőrzési Rendszer biztosítja a stabil minőséget.Bármilyen kérdése van,bátran forduljon hozzánk, hogy mi fog válaszolni 24 órán belül.Különleges Felszerelés . Ez a rész páncél kompatibilis 2018 2019 2020 2021 2022 2023 Jeep Wrangler JL JLU & Jeep Gladiátor JT. SQQP csuklya takarja készült kiváló minőségű ABS műanyag, használt lengyel folyamat deformáció védelem, kifogástalan kopás-ellenálló, korrózióálló, valamint anti-semmiből teljesítmény.Egyszerű Telepítés . Csak körülbelül 2 perc alatt telepíthető.Egyszerű Telepítés szalaggal erősítve a hátán, de nem kell semmilyen speciális eszközöket.Stílusos Design . A megjelenése matt fekete hozzáad egy fényűző, elegáns érzésem, hogy a jeep külső.A sima, feltűnő színek, egyedi megjelenés növeli a egyediségét az autó.Gondtalan Vásárlás : 100% - os elégedettségi garancia & 12 hónap garancia, van egy szigorú minőség-ellenőrzési Rendszer biztosítja a stabil minőséget.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked