• Újszülött
WAAZI Kutya Ágy Kosár Kis Panda Macska Ágy Pet Kennel Ház Puha Puha Párna Alvás Pad Macska Négy Évszak Pet Supplies (Méret :

WAAZI Kutya Ágy Kosár Kis Panda Macska Ágy Pet Kennel Ház Puha Puha Párna Alvás Pad Macska Négy Évszak Pet Supplies (Méret :

HUF 2.00
Készleten

Elérhetőség

?Nagy sűrűségű tojás kutya ágy egyenletesen osztja el a pet súlyát ?Biztosítja a maximális támogatást kényelem háziállat minden korosztály számára. ?Vastagabb oldalon párnák extra támogatást, hogy a kisállat fej-nyak, amely lehetővé teszi, hogy jobban aludj. ?A rivetted alsó tartja a kutyát ágy a helyén, így a kutya egy értelemben. ?Levehető fedél a cipzár a könnyű tisztítást. ?Nagy sűrűségű tojás kutya ágy egyenletesen osztja el a pet súlyát. ?Biztosítja a maximális támogatást kényelem háziállat minden korosztály számára. ?Vastagabb oldalon párnák extra támogatást, hogy a kisállat fej-nyak, amely lehetővé teszi, hogy jobban aludj. ?A rivetted alsó tartja a kutyát ágy a helyén, így a kutya egy értelemben. ?Levehető fedél a cipzár a könnyű tisztítást.Cikkszám : kutya bed Material : szivacs + cotton Material Sherpa Product kategória Pet kennelcolor bézs medve?A zárt pet sátor is szimpatikus, hogy vidám cicák, hogy élvezze a rolling játékosan kis doboz vagy cubbyholes.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked