• Újszülött
Baoblaze 11L Automatikus Adagoló, Adagoló Élelmiszer Tál, Etetés, Száraz Élelmiszer -, Hang -, illetve Functaional

Baoblaze 11L Automatikus Adagoló, Adagoló Élelmiszer Tál, Etetés, Száraz Élelmiszer -, Hang -, illetve Functaional

HUF 1.67
Készleten

Elérhetőség

Automatikus etetési : Legfeljebb négy adag / nap, 9 adag / étkezés, arról, 40 G adagonkéntFelvétel : Egy hangot is lehet rögzíteni, hogy emlékeztesse háziállatok enni megérkezik a tervezett etetési idő.Okos, hogy megakadályozzák, hogy túlterheli a tálcát, valamint az anti-megnyitása egy zárat, hogy hatékonyan megakadályozza a véletlen túlcsordulás meg.Dismountable, valamint mosható design, a gép fej kihúzható erőteljesen felfelé, a test nem lehet mosni vízzel, tároló tartály, majd etetés-medencében lehet tisztítani a tiszta víz.Kapacitása , LCD kijelző, Alkalmazandó étel : élelmiszer -, Kettős : : négy.Leírás : - Automatikus etetési : Legfeljebb négy adag / nap, 9 adag / étkezés, arról, 40 G adagonként. - Felvételi : Egy hangot is lehet rögzíteni, hogy emlékeztesse háziállatok enni megérkezik a tervezett etetési idő. - Okos, hogy megakadályozzák, hogy túlterheli a tálcát, valamint az anti-megnyitása egy zárat, hogy hatékonyan megakadályozza a véletlen túlcsordulás meg . - Dismountable, valamint mosható design, a gép fej kihúzható erőteljesen felfelé, a test nem lehet mosni vízzel, tároló tartály, majd etetés-medencében lehet tisztítani a tiszta víz. - Kapacitás , LCD kijelző, Alkalmazandó étel : élelmiszer -, Kettős : : négy .Tulajdonságok : - Anyaga : - Szín : Fekete - Méret : 43x25x36 CM/16.17 inch Package Tartalma : 1 Darab Automatikus Pet Feeder1 Darab Utasítás Book We sok éves tapasztalattal árusítás online, vagyunk összpontosíthatunk a legjobb termék, illetve szolgáltatás az ügyfelek számára.

Az áru paraméterei

- Material:
- Color:
Black
- Size:
43x25x36CM/16.93x9.84x14.17 inch
Package Includes:
1 Piece Automatic Pet Feeder:
1 Piece Instruction Book:
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers.:

Jobban tetszik neked

Juta Tug Két fogantyúval, 17.7 x 2.7 a
  • Újszülött

Juta Tug Két fogantyúval, 17.7 x 2.7 a

HUF 2591.10

Tökéletes választás a játékos képzésSegít, hogy javítsa a kutya tartás technika.Készült erős, tartós anyag.A kényelmes, szilárdan rögzített kezelni.A színe a markolat elt