• Újszülött
Fény Kutya Nyakörvek, Nobleza USB Újratölthető LED-es Nyakörvet, Vízálló Világító Kutya Nyakörv, hogy az Éjszakai Biztonsági (Zöld, S)

Fény Kutya Nyakörvek, Nobleza USB Újratölthető LED-es Nyakörvet, Vízálló Világító Kutya Nyakörv, hogy az Éjszakai Biztonsági (Zöld, S)

HUF 0.33
Készleten

Elérhetőség

? VILÁGOS, BIZTONSÁGOS ÉJSZAKA : Nobleza LED nyakörv prémium lapos optikai szálak több mint 50% - fényesebb, mint a többi, ami tartja a kutyát láttam, széf, éjszaka, vagy a sötétségBárhová is mész, a LED-gallér hatékonyan megakadályozza, hogy a kisállat a potenciális veszélyek, mint a váratlan autók, kocogók. ? USB FELTÖLTHETŐ : Nobleza világító kutya nyakörv keresztül tölthető, bármilyen eszközzel, illetve egy töltés tart több sétál (5 óra akkumulátor üzemidő után 1,5 óra teljes ellenében).Kap energia-megtakarítás helyett elemcsere, valamint extra költségek. ? KÖNNYEN kezelhető : csak egy kattintás, meg lehet változtatni 3 világítási mód közötti statikus világítás, gyorsan flash lassan kellemetlenkedik; Teljes mértékben állítható teszi Nobleza fény nyakörv illik bármilyen méretű pet. ? TARTÓS ANYAG : Nylon heveder teszi Nobleza fény kutya nyakörvek, puha, könnyű, tartós; együtt, fém D-gyűrű, gyors csat, amely medve 150kg, a neon nyakörv nem gond, hogy fel -, illetve kikapcsolása. ? VÍZÁLLÓ : A vízálló, IP54 szintet, akkor Nobleza kutya fény gallér alatt bármilyen időjárási körülmények, valamint a könnyen tisztítható, illetve fenntartani.Megjegyzés : Gépi mosás csak eltávolítása után a töltőt, valamint LED-es lámpák. ? VILÁGOS, BIZTONSÁGOS ÉJSZAKA : Nobleza LED nyakörv prémium lapos optikai szálak több mint 50% - fényesebb, mint a többi, ami tartja a kutyát láttam, széf, éjszaka, vagy a sötétség.Bárhová is mész, a LED-gallér hatékonyan megakadályozza, hogy a kisállat a potenciális veszélyek, mint a váratlan autók, kocogók. ? USB FELTÖLTHETŐ : Nobleza világító kutya nyakörv keresztül tölthető, bármilyen eszközzel, illetve egy töltés tart több sétál (5 óra akkumulátor üzemidő után 1,5 óra teljes ellenében).Kap energia-megtakarítás helyett elemcsere, valamint extra költségek. ? KÖNNYEN kezelhető : csak egy kattintás, meg lehet változtatni 3 világítási mód közötti statikus világítás, gyorsan flash lassan kellemetlenkedik; Teljes mértékben állítható teszi Nobleza fény nyakörv illik bármilyen méretű pet. ? TARTÓS ANYAG : Nylon heveder teszi Nobleza fény kutya nyakörvek, puha, könnyű, tartós; együtt, fém D-gyűrű, gyors csat, amely medve 150kg, a neon nyakörv nem gond, hogy fel -, illetve kikapcsolása.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked