• Újszülött
MMyydds Lélegző Pet Hám Mellkas Heveder Fényvisszaverő Póráz Alkalmas a Kis, illetve Közepes testű Kutyáknak (Szín : Piros, Méret :

MMyydds Lélegző Pet Hám Mellkas Heveder Fényvisszaverő Póráz Alkalmas a Kis, illetve Közepes testű Kutyáknak (Szín : Piros, Méret :

HUF 2.33
Készleten

Elérhetőség

A kutya élvezze a napi séták ezzel a kényelmes, kutya hámVédi a kutya bőrét.Lélegző mesh tartja a kutyát király alatt szabadtéri tevékenységekhez.Szuper fényes fényvisszaverő szalag biztosítja a biztonságos gyalogos éjjel-nappal. *** ERŐS, KÉNYELMES : A kényelmes pet puha, légáteresztő párnázott air mesh anyagból, ami nem bántja a kutya nyakát.A hám nem terjedelmes, de erős, tökéletes a mindennapos séta, futás. ***Fényvisszaverő Design : A fényvisszaverő csíkok a kutya hám, illetve pórázon vagy úgy tervezték, hogy könnyen éjszaka sétálni a kutyát. ***BIZTONSÁGOS, MEGBÍZHATÓ : Állítható heveder 2 beállítási pontok lehetővé teszi, hogy húzza meg/nyugalom a has, nyak a kutyák, macskák.Gondolatok körül a biztonsági öv tartani, hogy biztonságosabb, ha éjszaka, ahelyett, hogy csak az első vagy a hátsó, mint mindenki más. ***EGYSZERŰ HASZNÁLAT : Nyissa ki, majd csukja be könnyen másodpercen belül, a gyors csat, hogy megteremtse a megfelelő kényelmet, a kedvtelésből tartott.A pet könnyen alkalmazkodni, majd élvezni. 2 D-gyűrűk csatlakoztassa a póráz, akkor jobban ellenőrizzék, hogy tartsa a pet biztonságos.Termék Neve : Pet Termék méret : XS S M L XLApplicable tárgyak : kis-és közepes pets Color : kék fekete piros grey We nyújt az ügyfelek egy jó vásárlási élmény, magas minőségű termékek.Ha bármilyen kérdése van a mellény kutya hám, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, meg fogjuk oldani, hogy 24 órán belül.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

24-Es Dupla Ajtó iCrate a Gyapjú Ágy
  • Újszülött

24-Es Dupla Ajtó iCrate a Gyapjú Ágy

HUF 5022.00

Az újonnan megerősített biztonság funkciók tartani a pet biztonságos Slidecsavar ajtózár most funkció szabadalmaztatott Mancs Blokk, illetve zár tipp, hogy hozzon létre egy bizton

Egy Kutya a Paw Print autósülés
  • Újszülött

Egy Kutya a Paw Print autósülés

HUF 0.33

Épített, magas minőségű poliészter mikroszálas szövet maximális tartósság, kényelemÚj stíla helyet, miközben védi őket a kiömlött, folt, szakadás, halványuló többet.C�