• Újszülött
CLAWGUARD Ablakpárkányon Protector - Erős, Átlátszó Védelem a Kutya, Macska, Karcolás, Rágás, Nyáladzó, s Kérte az ablakpárkány.

CLAWGUARD Ablakpárkányon Protector - Erős, Átlátszó Védelem a Kutya, Macska, Karcolás, Rágás, Nyáladzó, s Kérte az ablakpárkány.

HUF 1.33
Készleten

Elérhetőség

[ TOVÁBB ablakpárkány GYÖNYÖRŰ ] ablakpárkány egy közös hely, ahol kisállat-károsodásCsúnya karcolás nyomok, ablak javítás, elveszett betétek ablak csere, költséges lehet.Most van egy olcsó megoldás, ez gyakori probléma. [ TELEPÍTI AZ 5 MÁSODPERC } Egyszerűen csak húzza LE A VÉDŐFÓLIÁT mindkét oldalán az ablakpárkányon őr.Használja az átlátszó 3 M Párbaj Zár érmék, feltéve, hogy telepítse a hardver nélkül!A 3 M Párbaj Zár érmék, mind egyforma.Azonban, amikor össze, nyomja meg erősen, ők majd pattintsa be a helyére - biztosítása az ablak gárda létrehozása tiszta védő pajzs. [ TISZTA, ERŐS ] Kialakítva, minőségi védelmére ablakpárkány karcolás, karmolja, valamint a rágás által okozott károk a legnagyobb (pedig a legkisebb) kutyák, macskák, madarak, egyéb háziállat.Kristálytiszta high-tech műanyag célja az volt, hogy a mérkőzés bármilyen dekoráció kell tartani a hazai belső beautiful.By ami egy tartós akadály, az ablakpárkány védett. [ BIZTONSÁGOS, ÚJRAHASZNOSÍTHATÓ ] Készült, magas minőségű, újrahasznosítható műanyag védeni pet mancsát a sérülés.Tartós karcolás, karmolja azt eredményezheti, hogy a Szálkák, Festeni, chips, hogy irritációt okozhat, valamint a fertőzés kutya, macska mancsa, a köröm.Rágás ablakpárkány okozhat fogak, száj, gumi problémák a szőrös barátja.Tovább háziállat biztonságos a legjobb ablakpárkányon védelmezők. [ KÉSZÜLT AZ USA-ban ] úgy érezzük, fontos, hogy támogassuk U. munkavállalók, mind a vállalkozások számára.A minőségi Gyártás, valamint QA vizsgálat tenni annak érdekében, hogy a legjobb stabilitás, a megbízhatóság az egyes ablak pajzs.Tiszta, vízálló, törni-rezisztens, illetve a crack-rezisztens.Készült 100% - os, az USA-ban. [ MELLÉKELT ] Egy Ablakpárkányon Őr készült minőségi CLAWGUARD Plexi-PAJZS anyag.Több méretben kapható.Tartalmaz (10) 3 M világos Párbaj Zár kötőelemek, hogy a zár a helyére.Nincs hardver szükséges!.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked