• Újszülött
Nyugtató Kutya Ágyak a Kis Kutyák Puha Plüss Kanapé Fedezi a Kutyák számára, Levehető Mosható huzat Bútor Protector (S, Világos Barna)

Nyugtató Kutya Ágyak a Kis Kutyák Puha Plüss Kanapé Fedezi a Kutyák számára, Levehető Mosható huzat Bútor Protector (S, Világos Barna)

HUF 3.33
Készleten

Elérhetőség

【Kutya Kanapé Fedezze Protector】 : Az egyedi íves kialakítás biztosítja a háziállatok egy körül a meleg, a biztonság tér bújniEz is jól védi a bútor, a haja, illetve a vizeletben, valamint megakadályozza, hogy a kanapé attól, hogy sérült.De ez NEM alkalmas a kedvtelésből tartott állatok rágás viselkedés. 【Plüss & Comfort】 : A kanapé fedezni a kutyák puha plüss meleg, kényelmes.Az alján a kutya takaró már megvastagodott tartani a kutyát távol a hideg padlón.A felvetett széle biztosítja a kisállat, fej-nyaki támogatás, csökkenti az izomfájdalmat. 【Biztonságos & széles Körben Használt】 : Egy kezelni egészül ki a pet ágy, amely lehet illeszteni a rés, a kanapé, a rögzítés.Ha a kutya felugrik, a kutya kanapé, nem mozoghatok.Ez is lehet helyezni, a padlón, az ágy, a gyerekülés, de még a szabadban. 【Könnyű Érdekel,】 : Ez a mosható kutya ágy van egy rejtett cipzár hátul.könnyen eltávolítani a himba belőle.Lehet kezet mosni, vagy géppel mosni.A természetes szárítás mosás után. 【Tökéletes Méret A Pet】 : A kutya kanapé fedezze protector négy méretek közül választhat.S : 36x32" kutya ágy macska kis kutyák.M : 43x37" kutya ágy közepes testű kutyáknak.L : 47x39" kutya ágyak nagytestű kutyáknak.XL : 53x39" a kutya az ágy extra nagy kutyák.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

EVANTHE A Fejét, Kutya Hám - Lila - M
  • Újszülött

EVANTHE A Fejét, Kutya Hám - Lila - M

HUF 3.00

Alapvető a fejét, kutya hámstílmint "Hám Egy"Virág mintával, tömör schemed.Állítható mellkasi öv csat.Díszített Pinkaholic gumi címke.Méret : Közepes : 12.A Evanthe Hám (o