• Újszülött
Douxo S3 SEB Sampon 16.9 oz (500 mL) - Megkönnyebbülés, a Seborrhea a Kutyák, Macskák (Segít a Zsíros, hogy Pikkelyes Bőr)

Douxo S3 SEB Sampon 16.9 oz (500 mL) - Megkönnyebbülés, a Seborrhea a Kutyák, Macskák (Segít a Zsíros, hogy Pikkelyes Bőr)

HUF 3.33
Készleten

Elérhetőség

Gatellet M Teljesítmény kombinált sampon mousse alkalmazásokat tartalmazó ophytrium, valamint seboliance a kutyák méretezés zavarok : Egy Európai vizsgálat. (2020-ig), Abstracts.Klinikai teljesítmény tolerancia kombinációja Ophytrium - s Seboliance-tartalmú sampon mousse alkalmazások seborrheás kutyák. BSAVA kongresszus, Birmingham, egyesült KIRÁLYSÁG.Hatásait klinikai tünetek, lipidek, valamint hidratálás tényezők együttes alkalmazás sampon mousse tartalmazó Ophytrium, valamint Seboliance a seborrheás kutyák.Állatorvos Dermatol. 2020 31(Supl1) : 33. (2022) Teljesítményét a jegyzőkönyv ötvözi alkalmazások OPHTRYIUM - s Seboliance - tartalmú sampon hab a seborrheás kutyák : U. multicentric leendő field trial.Plakát az Észak-Amerikai Állatorvosi Bőrgyógyászat Fórum.New Orleans, LA, Április 27-30. DOUXO S3 Műszaki Monográfia.Bio Sat Multi-Szponzor Kutatási Bőrgyógyászati Termékek az usa-ban, 2021. DOUXO S3 SEB Sampon kutyák vagy macskák olajos hogy pikkelyes bőr.Segít irányítani a korpásodás, a szag által normalizálódik a faggyú termelés, miközben hidratálja a bőrt.Detangles a szőr, majd távozik a kabát, puha, fényes.Klinikailag bizonyított, a kutyák, hogy csökkenti a korpásodás, a felesleges faggyút, valamint a kellemetlen szagokat.A legjobb eredmény érdekében használja a DOUXO S3 SEB Mousse.Fogalmazták meg, hogy távolítsa el a felesleges faggyút, olajok, pikkelyes bőr építmény.Csökkenti a korpásodás, valamint deodorize.Miután detangles a szőr, hogy hagyja el a szőrzet puha, fényes.DOUXO a #1 a nem vényköteles lokális márka használják által ajánlott U. állatorvosok a kutyák, macskák, seborrheás bőrgyógyászati betegségek.Szerzői 2022 Ceva Állat-Egészségügyi, LLC.Minden védjegy az ingatlan Ceva Santé Animale.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked