• Újszülött
Babole kisállat, Kutya Kendő, 1DB Lila Mosható Tér Kutya Sál a Kicsi Közepes Nagy Kutyák Állítható Kutyák Bib Sál a Lány meg a Fiú(L)

Babole kisállat, Kutya Kendő, 1DB Lila Mosható Tér Kutya Sál a Kicsi Közepes Nagy Kutyák Állítható Kutyák Bib Sál a Lány meg a Fiú(L)

HUF 899.10
Készleten

Elérhetőség

【Háromszög Méret】 : S=23" x 16" x 16"(58 x 40cm x 40cm) Méret S alkalmas kutya, akinek a nyaka kevesebb, mint 16"L=30" x 21" x 21"(76 cm x 53cm x 53cm) Méret L alkalmas kutya, akinek a nyaka kevesebb, mint 25".Kérjük, az intézkedés a nyak kerülete a háziállatok vásárlás előtt a elemet. 【Magas Minőségű】 : A kutya kendő pamutból szövet.Ezek kézzel a hagyományos nyakkendőt, ahogy a forma, a tér, hajtsa be a átlósan, tekerd le, nyakkendő a csomó. 【Egyedi Minta】 : A kendő gyönyörű, egyedi színű.Nekünk pedig kutya nyakörvek, amelyek ugyanolyan stílusú ezek a pólók.Megtalálja őket a Babole pet. 【SZÉLES körben HASZNÁLJÁK】 : A kendő a különböző stílusok, alkalmas esküvő, party, családi piknikek, illetve egyéb különböző alkalmakkor, kiválaszthatja, hogy az ön igényei szerint. 【Figyelmet】 : Kérjük, az intézkedés a háziállatok nyakát, majd a hozzáadás egy hüvelyk, hogy kitaláljuk, a mérete meg kell, szóval nem túl kényelmes őket.Ha bármilyen kérdése van a minőség, vagy a méret, akkor forduljon hozzám bármikor. 【Háromszög Méret】 : S=23" x 16" x 16"(58 x 40cm x 40cm) Méret S alkalmas kutya, akinek a nyaka kevesebb, mint 16".L=30" x 21" x 21"(76 cm x 53cm x 53cm) Méret L alkalmas kutya, akinek a nyaka kevesebb, mint 25".Kérjük, az intézkedés a nyak kerülete a háziállatok vásárlás előtt a elemet. 【Magas Minőségű】 : A kutya kendő pamutból szövet.Ezek kézzel a hagyományos nyakkendőt, ahogy a forma, a tér, hajtsa be a átlósan, tekerd le, nyakkendő a csomó. 【Egyedi Minta】 : A kendő gyönyörű, egyedi színű.Nekünk pedig kutya nyakörvek, amelyek ugyanolyan stílusú ezek a pólók.Megtalálja őket a Babole pet. 【SZÉLES körben HASZNÁLJÁK】 : A kendő a különböző stílusok, alkalmas esküvő, party, családi piknikek, illetve egyéb különböző alkalmakkor, kiválaszthatja, hogy az ön igényei szerint. 【Figyelmet】 : Kérjük, az intézkedés a háziállatok nyakát, majd a hozzáadás egy hüvelyk, hogy kitaláljuk, a mérete meg kell, szóval nem túl kényelmes őket.Ha bármilyen kérdése van a minőség, vagy a méret, akkor forduljon hozzám bármikor.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked