• Újszülött
Lóg a Gravitáció Feeder, Könnyű Telepítés Csípő PS Ferde Lejtőn Automatikus állateledel Adagoló a Ketrecben (Narancs-Kék)

Lóg a Gravitáció Feeder, Könnyű Telepítés Csípő PS Ferde Lejtőn Automatikus állateledel Adagoló a Ketrecben (Narancs-Kék)

HUF 2.00
Készleten

Elérhetőség

Nagy Kapacitás : Ez a macska a ketrecben feeder fogad el 800ml üveg vizet, majd 870ml feeder, találkozó az alapvető szükségletek 75 Fokos Dőlésszög : Ez lóg a gravitáció feeder funkció 75 fokos ferde lejtőn design, az étel feeded simán.Tartós Anyag : lóg Ez a víz adagoló pet készült prémium CSÍPŐJÉT, meg a PS anyag, erős, tartós.Könnyű Telepítés : Ez a lógó pet víz, illetve élelmiszer-adagoló könnyen felszerelhető rá a ketrecben, megmentettem az időt, erőfeszítést.Automatikus Etetési : Ez a macska étel a víz adagoló támogatja az automatikus etetési a víz, élelmiszer, kifejezetten a kisállat a ketrecben. Könnyű Telepítés : Ez a lógó pet víz, illetve élelmiszer-adagoló könnyen felszerelhető rá a ketrecben, megmentettem az időt, erőfeszítést. Automatikus Etetési : Ez a macska étel a víz adagoló támogatja az automatikus etetési a víz, élelmiszer, kifejezetten a kisállat a ketrecben. 75 Fokos Dőlésszög : Ez lóg a gravitáció feeder funkció 75 fokos ferde lejtőn design, az étel feeded simán. Nagy Kapacitás : Ez a macska a ketrecben feeder fogad el 800ml üveg vizet, majd 870ml feeder, találkozó az alapvető szükségletek. Tartós Anyag : lóg Ez a víz adagoló pet készült prémium CSÍPŐJÉT, meg a PS anyag, erős, tartós.Spec : Elem Típus : Lógó állateledel Dispenser Material : CSÍPŐ, PSPackage Lista : 1 x Waterer1 x Feeder1 x Szárítás Ügynök.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

Fekete-Arany Fleur de Lis Nylon Nyakörv SM
  • Újszülött

Fekete-Arany Fleur de Lis Nylon Nyakörv SM

HUF 944.10

Black & Gold Fleur De Lis Nylon NyakörvSzállító magas minőségű, gazdaságos termékek, kutyák, macskák.Állítható, hogy illeszkedjen a nyak méret.Készült USASpecifications.Szí