• Újszülött
DYZQ Kutya Szobatiszta Tálca, Kiskutya Wc Hordozható Beltéri, Cserélhető Macska a Szimulált Falon a Kis Kutyák a Hím Kutyák(Fekete)

DYZQ Kutya Szobatiszta Tálca, Kiskutya Wc Hordozható Beltéri, Cserélhető Macska a Szimulált Falon a Kis Kutyák a Hím Kutyák(Fekete)

HUF 1575.00
Készleten

Elérhetőség

【FIGYELMES DESIGN】többet Nem szakadt pelenka párna, megakadályozhatja, hogy a háziállatok bejutását a képzés mat vagy az újság, hogy a változó mat rack megnyomásával be-vagy kikapcsolása, nem is kell pazarolni a pénzt a képzés mat vagy az újság, a pénztárca lesz boldog! 【HASZNÁLATA EGYSZERŰ, TISZTA】Kutya wc cserélhető hálós rács teszi tisztítása könnyű.Csak öblítse ki a dupla réteg, szappanos vízzel.Képesek elnyelni a körülbelül 1 liter vizelet.Az egyszerű eszköz teszi, hogy nagyon kényelmes számunkra, hogy mossa meg, majd száraz.Ön is készítsen pelenka előre, majd tedd őket a macskaalmot.Ideális elfoglalt kutya tulajdonosok. 【TOVÁBB PAWS SZÁRAZ】Vizelet áramlását közvetlenül a wc-pad tartó, a kutya wc tartani a pet lábát, száraz, tiszta.Felejtsd el felmosó vagy nedves porszívók.Mancsai ne forduljon közvetlenül a pad, elősegíti az egészséges életmód, kerülje a bakteriális fertőzés is megvédje magát, a család a fertőzés. 【ÁL FALI WC】Wc szimulált fal több alkalmas hím kutyák.Könnyen telepíthető, csak csatlakoztassa a hálózatba.Ideális elfoglalt kutya tulajdonosok.A kutya wc-készült, magas minőségű műanyag.Alkalmas kisebb kutyák vagy kiskutyák (ajánlott súlya alatt 15 kilót). 【100% MINŐSÉGBIZTOSÍTÁSI】Mi nagyon bízik abban, hogy a minőségi ez a kutya képzés wc-pad, illetve garanciát vagy visszatérítés érte.Kérjük, hogy elérje velünk, ha bármilyen kérdése van a vásárlás.Megoldja a problémát, hogy 24 órán belül. 【FIGYELMES DESIGN】többet Nem szakadt pelenka párna, megakadályozhatja, hogy a háziállatok bejutását a képzés mat vagy az újság, hogy a változó mat rack megnyomásával be-vagy kikapcsolása, nem is kell pazarolni a pénzt a képzés mat vagy az újság, a pénztárca lesz boldog!. 【HASZNÁLATA EGYSZERŰ, TISZTA】Kutya wc cserélhető hálós rács teszi tisztítása könnyű.Csak öblítse ki a dupla réteg, szappanos vízzel.Képesek elnyelni a körülbelül 1 liter vizelet.Az egyszerű eszköz teszi, hogy nagyon kényelmes számunkra, hogy mossa meg, majd száraz.Ön is készítsen pelenka előre, majd tedd őket a macskaalmot.Ideális elfoglalt kutya tulajdonosok. 【TOVÁBB PAWS SZÁRAZ】Vizelet áramlását közvetlenül a wc-pad tartó, a kutya wc tartani a pet lábát, száraz, tiszta.Felejtsd el felmosó vagy nedves porszívók.Mancsai ne forduljon közvetlenül a pad, elősegíti az egészséges életmód, kerülje a bakteriális fertőzés is megvédje magát, a család a fertőzés.

Az áru paraméterei

Item Type:
 Dog ToiletMaterial

Jobban tetszik neked