• Újszülött
Nyomja Szemüveg Orr Párna 11mm 10 Pár Szemüveget Orr Pad Csere Tiszta Orr Darab Szemüveget Anti-Slip Szemüveg Őrök Párnák, Orr (NP-09P-13MM)

Nyomja Szemüveg Orr Párna 11mm 10 Pár Szemüveget Orr Pad Csere Tiszta Orr Darab Szemüveget Anti-Slip Szemüveg Őrök Párnák, Orr (NP-09P-13MM)

HUF 0.67
Készleten

Elérhetőség

Könnyű : mindegyik csak 0,1 gMéret : hossz*szélesség13 mm*8 mm.Bajonett Típusa : Push-orr párna.A csomag Tartalmazza a következőket : 10 pár szemüveg orr pad. 【Méret】11mm hosszú ez a szemüveg orr párna.10 pár nyomja az orra párna állnak rendelkezésre. 【Illeszkedik a legtöbb szemüveg】Az Egyetemes push-az orr-rész párna méret 11mm hosszú,normál ovális alakú.Alkalmas a legtöbb szemüveg szemüveg, teljes-keretes szemüveg, dekoratív, szemüveg,napszemüveg,műanyag poharakat. 【Könnyen telepíthető】Könnyen kezelhető, csúsztassa a push-mount típus, nem igényel eszközöket, nem csavart kellett megtalálni a megfelelő pozíciót, majd nyomja meg közvetlenül.Kényelmes az élet. 【Könnyű】Szemüvegét orra párna csere segít enyhíteni a fájdalmat.Ez az orr markolatok csökkenti a terhet az orrát, eredményesen, könnyű, ultra-puha nem lesz több márk az orrát.Nincs irritáció, valamint a nyomás, hogy az orra. 【Anti-slip orr darab】, Hogy a szemüveg nem csúszik le az orrát könnyen, segítség a szemüveg illik az orrát, kényelmesen, illetve folyamatosan.100% szilikon anyag,nagyon kényelmes, puha az orrod, ha szemüveget visel,nem pedig sárga, kemény könnyen. 【Méret】11mm hosszú ez a szemüveg orr párna.10 pár nyomja az orra párna állnak rendelkezésre. 【Illeszkedik a legtöbb szemüveg】Az Egyetemes push-az orr-rész párna méret 11mm hosszú,normál ovális alakú.Alkalmas a legtöbb szemüveg szemüveg, teljes-keretes szemüveg, dekoratív, szemüveg,napszemüveg,műanyag poharakat. 【Könnyen telepíthető】Könnyen kezelhető, csúsztassa a push-mount típus, nem igényel eszközöket, nem csavart kellett megtalálni a megfelelő pozíciót, majd nyomja meg közvetlenül.Kényelmes az élet. 【Könnyű】Szemüvegét orra párna csere segít enyhíteni a fájdalmat.Ez az orr markolatok csökkenti a terhet az orrát, eredményesen, könnyű, ultra-puha nem lesz több márk az orrát.Nincs irritáció, valamint a nyomás, hogy az orra. 【Anti-slip orr darab】, Hogy a szemüveg nem csúszik le az orrát könnyen, segítség a szemüveg illik az orrát, kényelmesen, illetve folyamatosan.100% szilikon anyag,nagyon kényelmes, puha az orrod, ha szemüveget visel,nem pedig sárga, kemény könnyen.TOPSTART ez a Szemüveg Orr Párna anyaga 100% puha szilikon anyag, hogy több extra-puha, bőr -, barátságos, kényelmes.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

Ryan Simkhai Eyeshop STELLA Olvasók
  • Újszülött

Ryan Simkhai Eyeshop STELLA Olvasók

HUF 3.00

ImportáltPolikarbonát keret.Polikarbonát lencse.Karcálló Bevonat bevonat.Lencse szélesség : 50 mm.Lencse magasság : 40 mm.Prémium polikarbonát : technológia, amely egy erősebb ke