• Újszülött
TBIIEXFL kontaktlencséd Kis Aranyos Szépség Haver Kompakt Szemüveg Szeme kontaktlencse Doboz Érdekel a Szépség Tároló Doboz (Szín : E)

TBIIEXFL kontaktlencséd Kis Aranyos Szépség Haver Kompakt Szemüveg Szeme kontaktlencse Doboz Érdekel a Szépség Tároló Doboz (Szín : E)

HUF 12725.10
Készleten

Elérhetőség

Gyönyörű, Divat, Gazdaságos Termék, mint egy Ajándék。Jó Védi az Optikai Szemüveg, Napszemüveg。.Aranyos háromdimenziós dekoráció。.Színe besorolás : a folyékony szilikon por.Folyékony szilikon-kék. , Anti-shock, Vízálló, Könnyű, Hordozható, Tartós Kültéri Sport。.Gyönyörű, Divat, Gazdaságos Termék, mint egy Ajándék。Jó Védi az Optikai Szemüveg, Napszemüveg。Aranyos háromdimenziós dekoráció。Színe besorolás : a folyékony szilikon por.Folyékony szilikon kék., Anti-shock, Vízálló, Könnyű, Hordozható, Tartós Kültéri Sport。★Használati utasítás : 1. Kérjük, öblítse ki a dupla doboz, tiszta vízzel, mielőtt a használat után, nem forrázás vagy áztassuk be forrásban lévő water2. Miután a dupla doboz tele van egy réteg megőrzése megoldás, tárolja a lencse (megjegyzendő, hogy a lencse van a doboz, nem tesz ez a dupla doboz( box edge) Húzza meg a doboz fedelét.★Megjegyzések : 1. Az érdekel, hogy a megoldás nem lehet mosni mosószerek, szappanok, stb. Ez a termék kompatibilis minden márkájú érdekel, megoldások. Szemész, javasoljuk, hogy ezt a terméket cserélni után 3 hónapig használhatjatimes Type : kapcsolat lenses Quality : 1pc Package tartalma : 1db gyümölcs kapcsolatba lenses Note : Átmenet : 1 cm=10 mm=0.39 inchretail csomag.Kérem, engedje meg, 1-3mm hiba miatt kézi mérés.pls, hogy biztos nem bánja, mielőtt ajánlatot.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked