• Újszülött
ESD Csuklópántot Monitor, Valós Időben ESD Csuklópántot Teszter Biztonságos, Megbízható, Könnyen állítható az Ipar

ESD Csuklópántot Monitor, Valós Időben ESD Csuklópántot Teszter Biztonságos, Megbízható, Könnyen állítható az Ipar

HUF 3.33
Készleten

Elérhetőség

Valós idejű Monitoring : A tesztelő ellenőrzi az üzemeltető viseli állapotát az elektrosztatikus csuklópántot, majd földelő állapotban, valós időbenAutomatikus Riasztás : A monitor azonnal bocsátanak ki piroson, riasztó, mikor találkozik egy rendellenesség, ami biztonságos, megbízható.Széles körű Alkalmazás : A tesztelő által felhasználható a legtöbb elektrosztatikus karszalag a piacon, széles.Magas Érzékenység : A monitor magas érzékenység, könnyen beállítható, ha a elektrosztatikus karszalag érvénytelen, a power kapcsolót kell kézzel kapcsolva.Stabil Teljesítmény : A teszter fogad el mikroszámítógép chip, az áramkör teljesítménye stabil, felszerelt standard tanúsítási tápegység.Specifikáció : Elem Típus : ESD Csuklópántot Monitor Material : Műanyag, Rozsdamentes Steel Specification : US Plug 100-240 VHow kell Használni : 1. Először csatlakoztassa a vezetéket a elektrosztatikus riasztó, hogy egy megbízható ESD föld vezetéket. A , kérjük, használja a tápegység által tanúsított, a vonatkozó előírásoknak, használja a standard tápegység, hogy a tápfeszültség a elektrosztatikus riasztás, majd helyezzük be az EGYENÁRAMÚ csatlakozóját minden hatalom felület az alarm test. Helyezze be a minősített elektrosztatikus karszalag a Beviteli felület a riasztás. Kapcsolja ki van kapcsolva, akkor a riasztás kezdődik a munka, a zöld fény azt jelenti, hogy a normál, a piros azt jelenti, hogy nem szokványos. Ha a riasztás jelzőfény vörös, az megszólal, s a elektrosztatikus csukló minősített, az azt jelzi, hogy az emberi test ellenállása a személy használja túl alacsony.Az érzékenységet, a CAL az első a test lehet beállítani, hogy a zöld fény.A csomag Lista : 1 x ESD Csuklópántot Monitor1 x Adapter1 Cable1 x Földre Wire1 x Manual2 x Screw Note : Elektrosztatikus karszalag riasztónak 1 MΩ vezetékes karszalag : Normál Állapot : A zöld fény világít, jelezve, hogy a karszalag, valamint földelő vezetéket vagy normál;Riasztó Állam : A hangjelzés piros fény van, amely jelzi, hogy a csuklópántot ki van kapcsolva, vagy laza, vagy a földelő kóros, a leesett abnormális.

Az áru paraméterei

Item Type:
ESD Wrist Strap Monitor
Material:
Plastic, Stainless Steel
Specification:
US Plug 100-240V
How to Use:
1. First connect the ground wire of the electrostatic alarm to a reliable ESD ground wire.:
2. For , please use the power supply certified by the regulations, use the standard power supply to supply power to the electrostatic alarm, and insert the DC plug into any power interface of the alarm body.:
3. Insert the qualified electrostatic wristband into the INput interface of the alarm.:
4. Turn the power switch off to on, then the alarm starts to work, the green light means normal, the red light means abnormal.:
5. If the alarm light is red and the alarm sounds, and the electrostatic wrist is qualified, it indicates that the human body resistance of the person in use is too low. The sensitivity of the CAL on the front of the body can be adjusted to the green light.:
Package List:
1 xESD Wrist Strap Monitor1 x Adapter:
1 Cable:
1 x Ground Wire:
1 x Manual:
2 x Screw:
Note:
Electrostatic wristband alarm connected to 1MΩ corded wristband:
Normal State:
The green light is on, indicating that the wristband and grounding wire are normal;
Alarm State:
The alarm sound and red light are on indicating that the wrist strap is off or loose, or the grounding is abnormal, the falling off is abnormal.

Jobban tetszik neked

Skót 12-3084-01 Lemondanak Motor 115V/60/1
  • Újszülött

Skót 12-3084-01 Lemondanak Motor 115V/60/1

HUF 2.67

Eredeti OEM cserealkatrészSkót Jég Gépek, a WarburgIncmárka, van egy története következetes innováció a jég készítő részei, valamint a gyártás.Használjon eredeti OEM alkatr