• Újszülött
KZ AZ09 Pro Qualcomm QCC3040 Bluetooth 5.2 zajcsökkentés Bluetooth Modul Frissítés Kábel Fül Kampót 0.75/0.78 mm(Fekete)

KZ AZ09 Pro Qualcomm QCC3040 Bluetooth 5.2 zajcsökkentés Bluetooth Modul Frissítés Kábel Fül Kampót 0.75/0.78 mm(Fekete)

HUF 3959.10
Készleten

Elérhetőség

*AZ09 továbbfejlesztett változat-AZ09 PRO* Az újonnan indított AZ09 PRO vezeték nélküli Bluetooth fülhorgot átalakította, illetve meghaladta a kiváló teljesítményt a AZ09 Hoz egy kényelmes vezeték nélküli tapasztalat, valamint több nagy felbontású veszteségmentes audio. *Stabil átvitel, hosszú akkumulátor élettartam* Felszerelt Qualcomm QCC3040 chip, az új Bluetooth 5.2 az átvitel hatékonyságát nem fél a beavatkozástól, a magasabb átviteli sebesség, valamint stabilabb átviteli jel, csökkenteni, illetve hosszabb akkumulátor-élettartam.Ezt fel lehet használni a 8 óra, amikor teljesen fel van töltve, de a töltés rekesz 6 előfordulhat, hogy az akkumulátor élettartamát a Bluetooth modul. *Apt-X veszteségmentes hang minőség* Támogatja az A-ptx/AAC/SBC több Bluetooth-formátumok, Apt-X dekódolás nyújt professzionális, magas minőségű audio, a magasabb felbontás felbontás, könnyen bemutatja egy magával ragadó hang terén gazdag részleteket.A CVC hívás zajcsökkentő technológia hatékonyan megszünteti a hívás zaj, de ez nem befolyásolja a hang kommunikáció, amikor a zajos szobában. *A duális átviteli* fogad el TWS+ dual-channel átviteli technológia, támogatja a single-fül használata, vagy közvetlenül csatlakozik a mobil telefonok.Összehasonlítva a fő-illetve a szub-fejhallgató-átviteli technológia, a dual-channel átviteli késleltetés alacsonyabb, illetve a válasz gyorsabban. *Nem, szenzoros késedelem * Adaptív dekódolás, ultra-alacsony késleltetésű optimalizálás, szinkronizált hang, videó, játék közben, így egy jobb játékélményt, természetesen több kiemelkedő. *AZ09 továbbfejlesztett változat-AZ09 PRO* Az újonnan indított AZ09 PRO vezeték nélküli Bluetooth fülhorgot átalakította, illetve meghaladta a kiváló teljesítményt a AZ09. Hoz egy kényelmes vezeték nélküli tapasztalat, valamint több nagy felbontású veszteségmentes audio. *Stabil átvitel, hosszú akkumulátor élettartam* Felszerelt Qualcomm QCC3040 chip, az új Bluetooth 5.2 az átvitel hatékonyságát nem fél a beavatkozástól, a magasabb átviteli sebesség, valamint stabilabb átviteli jel, csökkenteni, illetve hosszabb akkumulátor-élettartam.Ezt fel lehet használni a 8 óra, amikor teljesen fel van töltve, de a töltés rekesz 6 előfordulhat, hogy az akkumulátor élettartamát a Bluetooth modul.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

Marc Jacobs Flash Bőr Kors Táska
  • Újszülött

Marc Jacobs Flash Bőr Kors Táska

HUF 1.33

BőrKészült az USAban, mind az Importált.Egyetlen levehető, állítható kors heveder.Ziptop bezárása.Külső funkciók nagy márka logó részlet.Belső jellemzők 1 slip zseb, nyomta