• Újszülött
Germerse Laptop Állvány, Hordozható Álló Íróasztal, Acél Hivatal Haza

Germerse Laptop Állvány, Hordozható Álló Íróasztal, Acél Hivatal Haza

HUF 2.33
Készleten

Elérhetőség

Nem összeszerelés szükséges-csak nyisd ki a dobozt, majd helyezze a számítógép, egér, a billentyűzet az asztalonAz állandó asztal készült nagy szilárdságú acél, csúszásmentes párna.A masszív tartja a felszálló cső stabil, kiváló terhelhetőség (több, mint 25 font).Elegáns, praktikus, a fekete megjelenése, egyszerű design, vagy több alkalmas irodai használatra, amely lehetővé teszi, hogy fenntartsák az egyensúlyt a között, ülve, állva, egész nap.Ergonomikus magasság tartománya, az asztal magassága állítható, hogy a legmegfelelőbb szinten keresztül különböző magasságú beállítások.Kiváló minőségű, strapabíró anyagból, egy felület, könnyen a polcon egy rongyot.Nem összeszerelés szükséges-csak nyisd ki a dobozt, majd helyezze a számítógép, egér, a billentyűzet az asztalon.Az állandó asztal készült nagy szilárdságú acél, csúszásmentes párna.A masszív tartja a felszálló cső stabil, kiváló terhelhetőség (több, mint 25 font).Elegáns, praktikus, a fekete megjelenése, egyszerű design, vagy több alkalmas irodai használatra, amely lehetővé teszi, hogy fenntartsák az egyensúlyt a között, ülve, állva, egész nap.Ergonomikus magasság tartománya, az asztal magassága állítható, hogy a legmegfelelőbb szinten keresztül különböző magasságú beállítások.Kiváló minőségű, strapabíró anyagból, egy felület, könnyen a polcon egy rongyot.Szolgáltatás : 1. Elegáns, praktikus, a fekete megjelenése, egyszerű design, vagy több alkalmas irodai használatra, amely lehetővé teszi, hogy fenntartsák az egyensúlyt a között, ülve, állva, egész nap. Az állandó asztal készült nagy szilárdságú acél, csúszásmentes párna.A masszív tartja a felszálló cső stabil, kiváló terhelhetőség (több, mint 25 font). Ergonomikus magasság tartománya, az asztal magassága állítható, hogy a legmegfelelőbb szinten keresztül különböző magasságú beállítások. Nem összeszerelés szükséges-csak nyisd ki a dobozt, majd helyezze a számítógép, egér, a billentyűzet a desktop5. Kiváló minőségű, strapabíró anyagból, egy felület, könnyen a polcon egy rongyot.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Item Típusa : Állj Fel Desk Material : Steel Color : Black Desktop Méret : Kb.6in Adjustable Magasság : 10-34-42-48cm / 3.9 in Load Kapacitás : Több mint 25pounds Weight : Kb.7 oz Csomag Lista : 1 x Állni Desk1 x Utasítás Manual Note : 1.

Az áru paraméterei

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Stand Up Desk
Material:
Steel
Color:
Black
Desktop Size:
Approx.50x37cm/19.7x14.6in
Adjustable Height:
10-34-42-48cm / 3.9-13.4-16.5-18.9in
Load Capacity:
Over 25pounds
Weight:
Approx.6200g/218.7oz
Package List:
1 x Stand Up Desk:
1 x Instruction Manual:
Note:
1. Please allow 1-2cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Jobban tetszik neked

4-Kar PEG-MAL, 20k (g)
  • Újszülött

4-Kar PEG-MAL, 20k (g)

HUF 3915.00

4Kar PEGMAL egy multiarm PEGszármazék, ami maleimide csoport minden terminál a négy kar csatlakozik egy pentaerythritol magA maleimide csoport szelektíven reagál a szabad tiol, SH, sul