• Újszülött
50 Új Hullámkarton Dobozok - 26x26x26 48 ECT

50 Új Hullámkarton Dobozok - 26x26x26 48 ECT

HUF 3.00
Készleten

Elérhetőség

Doboz Méret : 26x26x26 Dobozok számát, annak Érdekében, hogy : 50. Egyedi Doboz Kerülete : 130. Egyedi Doboz Erő : Dupla Fal - Dupla Fal Hullámos 48-LB saroktörés Vizsgálat (ECT).Mentsd meg a postaköltséget használata erős, könnyű anyag.A hullámkarton doboz tökéletes mozgó nagy tároló, vagy tartós szállítás.Mi hajóra a dobozokat, lapos, így lehet tárolni lapos megtakarítani.Két vagy három peices a szalag mindkét oldalán, a doboz készen áll a használatra.A bxoes minden 100% - ban újrahasznosítható.Dobozok ideálisak a csomagolás könnyű vagy terjedelmes tárgyak, mint például könyveket, konyhai eszközök, ruhák, ágynemű, kis gépek, játékok, bögrék, valamint minden egyéb, a lakossági szállítás.Kérjük, erősítse meg a méretét, mennyiségét doboz kell.A per darab áron a doboz csepp ár nagyobb mennyiség.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

Páncél alatt a Nők Ködös Crop Top
  • Újszülött

Páncél alatt a Nők Ködös Crop Top

HUF 1251.90

HálóHúzza meg a lezárás.Mosógépben Mosható.Supersoft & strukturált ingyenes vágott szövet biztosítja a könyörtelen lefedettség & komfort.Panelek a hozzáadott légáteresztő.

Csecsemő Triblend Rövid Ujjú T-Shirt
  • Újszülött

Csecsemő Triblend Rövid Ujjú T-Shirt

HUF 786.60

VászonHúzza meg a lezárás.Mosógépben Mosható.Tépd el a címkét. / L yd (CA), 50 / 25 / 25 poliészter / airlume fésült, valamint ringspun pamut / műselyem, 40 kislemez, a Kiskere