• Újszülött
Szempilla Csomagolás Doboz Téglalap Dobozok, Tálcák Tömeges Kristály Kezelni Mágneses Esetben Üres,E00,100 doboz tálca

Szempilla Csomagolás Doboz Téglalap Dobozok, Tálcák Tömeges Kristály Kezelni Mágneses Esetben Üres,E00,100 doboz tálca

HUF 31951.80
Készleten

Elérhetőség

Hamis Szempilla Tároló Doboz Funkció : az üres szempilla esetben tartsa a szempilla helyeken fenntartani alakú is lehet tartani őket tiszta, száraz, rendezett, biztonságos helyenMegjegyzés : A csomag nem tartalmaz hamis szempillák.Használata egyszerű : Az üres hamis szempilla, tároló esetben képes megvédeni a hamis szempillák a szerzés zúzott vagy sérült, tartsa a szempilla biztonságosan tartani őket remekül néz ki.Üres Hamis Szempilla, Tároló Esetben Tartós Anyag : Minden biztonságos, megbízható anyag, hogy nem árt, hogy a test vagy hamis szempillák, akkor használja őket, hogy elég hosszú ideig.Könnyen hordozható, Bolt : Ezek a hamis szempilla, tároló dobozok kis méret, amely lehetővé teszi, hogy szállítására, tárolására a különböző típusú hamis szempilla, könnyen, alkalmas, utazás, napi használatra.Tökéletes Ajándék : Ezek a szempilla tároló dobozok nem csak a szempilla konténer esetében lehet szépség eszköz haza szalon, hanem egy elegáns ajándék a barátom.Ideális smink ajándékot barátnője, az anya vagy más, női barátaim.Hamis Szempilla, Anyag : Emberi Hair False Szempillák Zenekar : Fekete Pamut Együttes Elem Típus : Hamis Eyelash False Szempillák Típusa : Teljes Szalag Szempillák Az üres szempilla esetben segít megszervezni, illetve megjeleníteni különböző típusú hamis szempillák a mindennapi életben, miközben a szobában asztal tiszta közben hozzáadjuk a gyönyörű kapcsolatot a szoba dekorációk, ideális ajándék nőknek, lányoknak.Meleg megjegyzés : 1. A csomag nem tartalmaz hamis szempillák. Kérem, engedje meg, kis mérete miatt hibák kézi mérés. A színek is léteznek, kis különbség miatt különböző képernyők.Köszönöm a megértést.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

JÉG Gyanta ® Opál, Kristály Opál
  • Újszülött

JÉG Gyanta ® Opál, Kristály Opál

HUF 2.00

Hozzáteszi, kamat, valamint a dimenzió a ékszerek, kézműves papír, vegyes média művészet!A rendelkezésre álló két szín : Kristály Opál Tűz Opál, 15ml / 0.5 Folyadék Uncia.

Irwin 3016009 9/64 X 2-7/8 Kobalt Fúró
  • Újszülött

Irwin 3016009 9/64 X 2-7/8 Kobalt Fúró

HUF 474.30

9 / 64", Kobalt Kicsit, 135 Fokos Split Point Minimalizálása Járni 27 / 8" Standard Rablási Hossza.Nagy Teljesítményű Webes Építési Erőt & Tartósság.A Kemény Fém Fúró, Incl.

Carter Baba Fiú Kardigán
  • Újszülött

Carter Baba Fiú Kardigán

HUF 2245.50

Húzza meg a lezárásMosógépben Mosható 3 pcL / S Készlet.Fuvarosok 3 db Kardigán Szett világoskék Csíkos Elefánt Carter a vezető márka a gyermek ruházat, ajándékok, kiegész