• Újszülött
Művészeti Gyorsjavítás Dekorációs Kövek Tippek Nem Crystal 3d-s Köröm Strassz Flatback francia Tipp Stencil (FEKETE, Egy Méret)

Művészeti Gyorsjavítás Dekorációs Kövek Tippek Nem Crystal 3d-s Köröm Strassz Flatback francia Tipp Stencil (FEKETE, Egy Méret)

HUF 9000.00
Készleten

Elérhetőség

A Különböző Minták, Adja Meg A Köröm Különböző Stílusok, Adj Ki Többet, CsillogásAlkalmazás : Ezek a Kristály Lapos Alsó Strassz Alkalmasak DIY Dekoráció, Manikűr, műköröm, Smink, Body Art, Stb. Festeni A Körmöd.Alapvetően, Festék, Mint A Körömlakk. 1 Doboz Szöget A Gyakorlatokat.Ellentétben a hőre keményedő Üveg Kövek, Ezek a Kis Kristályok Nem öntapadós, Így Kell Ragasztani (ragasztót Nem Tartalmazza A Csomag).A Különböző Minták, Adja Meg A Köröm Különböző Stílusok, Adj Ki Többet, Csillogás.Alkalmazás : Ezek a Kristály Lapos Alsó Strassz Alkalmasak DIY Dekoráció, Manikűr, műköröm, Smink, Body Art, Stb. Festeni A Körmöd.Alapvetően, Festék, Mint A Körömlakk. 1 Doboz Szöget A Gyakorlatokat.Ellentétben a hőre keményedő Üveg Kövek, Ezek a Kis Kristályok Nem öntapadós, Így Kell Ragasztani (ragasztót Nem Tartalmazza A Csomag).Művészeti Gyorsjavítás Dekorációs Kövek Tippek Nem Crystal 3d-s Köröm Strassz Flatback francia Tipp Stencil2. Tölts egy kis kő gyöngyök a köröm, majd állítsa be a pozíciót a gyöngyök.Vegyes méretű színű gyöngyök találkozik a lehetőségek .1 doboz köröm drills3. alatt lámpa, várj befejezni, hogy a száraz, majd a befejezés gombra. Festeni a körmöd.Alapvetően, festék, mint a körömlakk.Alkalmazás : ezek a kristály lapos alsó Strassz alkalmasak DIY dekoráció, manikűr, műköröm, smink, body art, stb.Keverjük össze a csillogó Strassz, hogy a köröm elegáns, bájos.Funkció : DIY Köröm accessories Keep őket a gyerekek. "Ellentétben a hőre keményedő üveg kövek, ezek a kis kristályok nem öntapadós, így kell ragasztani (ragasztót nem tartalmazza a csomag).Design : átlátszó + színes diamond Mixed Strasszos gyémánt kristály gyöngyökkel gyöngyszem a 3 D dekoráció, kellékek.A termék típusa : strassz, valamint accessories Different minták adja meg a köröm különböző stílusok, adj ki többet, csillogás.Könnyen használható, hordozható.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

Addon Ons-RP+-10G-51.7-40-AO SFP+ Adó
  • Újszülött

Addon Ons-RP+-10G-51.7-40-AO SFP+ Adó

HUF 1.67

Ez a készülék a Kereskedelmi Megállapodások Törvény (TAA) kompatibilisEz a készülék a Kereskedelmi Megállapodások Törvény (TAA) kompatibilis.Ez a Cisco onsrp+10g51.7 kompatibil