• Újszülött
Nagy Kapacitású Utazási Kozmetikai Táska, Hordozható Dupla Réteg Smink Női Táskák, Vízálló Bőr Utazó Tisztálkodási Táskák Kefe tartó (Bézs)

Nagy Kapacitású Utazási Kozmetikai Táska, Hordozható Dupla Réteg Smink Női Táskák, Vízálló Bőr Utazó Tisztálkodási Táskák Kefe tartó (Bézs)

HUF 3.33
Készleten

Elérhetőség

✅【Nagy Kapacitású Kozmetikai Táska】- Utazási Smink Táska Mérete : 95(W) x 7(H) mm, tudja tartani a sok smink termékek.Egy acélhuzal helyezünk a megnyitón a kozmetikai táska, ami a táska még három dimenziós, kényelmes rendezett tárolására.Könnyű kialakítás, a fogantyú teszi, hogy a hordozható során. ✅【Prémium Anyag】-Ezt kozmetikai táska készült kiváló minőségű PU bőr szövet, puha, kemény, sima.A vízálló felület védi a termék belsejében a nedvességtől. ✅【Double-layer Design】-A felső réteg alkalmas arra, hogy tárolja a palackozott bőrápolási termékek, kozmetikumok.Az alsó réteg képes tárolni szemhéjtus szem árnyék.Smink kefék kerülnek külön-külön, a borító hogy megvédje őket a por, tiszta, rendezett. ✅【Többfunkciós Tároló】- Ezt kozmetikai táska nem csak tárolja a smink, hanem más dolgok, mint a zuhanyzó, borotválkozás kellékek, szemüveges, hogy a dolgok jobban tároló. ✅【Nagy Ajándék】- Nagy a mindennapi használatra vagy utazás.Ez egy nagy ajándék, hogy a nők, lányok, anyák Napján/Női Nap/Karácsonyi/Születésnap/Holiday/Évforduló/Valentin-Nap. ✅【Bolt bizalommal】-Ingyenes cserére vagy a vételár visszatérítésére semmilyen hiba a dobozból.Csak Írjon nekünk, ha bármilyen kérdése.Csak válassza ki ez a Kettős Réteg Kozmetikai Táska.Vannak 2 színek kiválasztása : Fekete-Bézs.Nagy kapacitású, valamint Titkosított tárolás fogja megoldani a fenti problémákat.Anyaga : PU Bőr Szövet.Méretek : 24,5 cm (L) x 14 cm (W) x 18 cm (H).Kérem, helyezze szellőztetett helyen 30 percig, amikor a dobozból.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

Columbia Női Leslie elmarad
  • Újszülött

Columbia Női Leslie elmarad

HUF 4495.50

94% Nylon, 6% ElasztánMosógépben Mosható.OmniShade Széles Spektrumú UPF 50 nap elleni védelem.Az OmniShield speciális repellency tömítések ki fröccsenő, foltok speciális repell