• Újszülött
croselyu Fa Macska Tál Rack Kerámia Macska Tál, Rozsdamentes Acél Macska Étel a Tálban Dupla Tál Pet Supplies (Ceramic1)

croselyu Fa Macska Tál Rack Kerámia Macska Tál, Rozsdamentes Acél Macska Étel a Tálban Dupla Tál Pet Supplies (Ceramic1)

HUF 997.20
Készleten

Elérhetőség

[Termék] Fa macska tál rack*1 A tál mérete : 12*5cm. [Az emberiség design] Egyszerű design, fenn lehet tartani, könnyen tisztítható.Tiszta design, helyettesítheti a kerámia tál, vagy rozsdamentes acél tál, amíg a fa keret nem sérült, a macska tál rack lehet használni, hogy cserélje ki a macska tál többször is. [Magas minőségű anyag] használata környezetbarát anyagok, vízálló porálló, illetve, biztonságos, tartós, könnyen tisztítható, stabil, tartós.A kerámia tál alkalmazható önmagában, a szabadban pedig nem könnyű lépés a saját súlya alatt.A kerámia tál sima, finom, de ez nem könnyű, hogy szennyezett a szemét. [Különböző döntéseket] Egy tálba, dupla tál, három tál stílusok.Vannak, kerámia, rozsdamentes acél tál, stílusok.többszörös választás.Mindig van egy, hogy megfeleljen az ön igényeinek.A dupla tál is alkalmas egy tál víz, egy tál ételért, egy macska használatra. [Megjegyzés] Nem ajánlott a nagy kutyákkal, más állatokkal, kérjük, erősítse meg a termék méretét.Ajánlott macska, vagy a kis állatokat.A kép az adott méret. [Termék] Fa macska tál rack*1. A tál mérete : 12*5cm. [Az emberiség design] Egyszerű design, fenn lehet tartani, könnyen tisztítható.Tiszta design, helyettesítheti a kerámia tál, vagy rozsdamentes acél tál, amíg a fa keret nem sérült, a macska tál rack lehet használni, hogy cserélje ki a macska tál többször is. [Magas minőségű anyag] használata környezetbarát anyagok, vízálló porálló, illetve, biztonságos, tartós, könnyen tisztítható, stabil, tartós.A kerámia tál alkalmazható önmagában, a szabadban pedig nem könnyű lépés a saját súlya alatt.A kerámia tál sima, finom, de ez nem könnyű, hogy szennyezett a szemét. [Különböző döntéseket] Egy tálba, dupla tál, három tál stílusok.Vannak, kerámia, rozsdamentes acél tál, stílusok.többszörös választás.Mindig van egy, hogy megfeleljen az ön igényeinek.A dupla tál is alkalmas egy tál víz, egy tál ételért, egy macska használatra. [Megjegyzés] Nem ajánlott a nagy kutyákkal, más állatokkal, kérjük, erősítse meg a termék méretét.Ajánlott macska, vagy a kis állatokat.A kép az adott méret.Ha csak egy macska vagy kutya : tud tenni a különböző élelmiszer, víz.Ha 2 macskák vagy kis kutyák : akkor hadd egyenek együtt, hogy ápolják a hallgatólagos megértés, szeretet között a macskák.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked