• Újszülött
Jnancun Macska Kúp Gallér Puha, Aranyos mentőöv Macska Helyreállítási Gallér Nem Blokkolja Látás Macska Kúp, hogy Ne nyald(Macska Kúp-L)

Jnancun Macska Kúp Gallér Puha, Aranyos mentőöv Macska Helyreállítási Gallér Nem Blokkolja Látás Macska Kúp, hogy Ne nyald(Macska Kúp-L)

HUF 0.67
Készleten

Elérhetőség

❤【Szemet Gyönyörködtető Lifebuoy】Aranyos formák célja, mint egy mentőöv, hogy ez a macska kúp, hogy egy szemet gyönyörködtető kiegészítője a szép macska isNagy fotózások, jó volt a buli napja, vagy a Halloween vagy a Karácsonyi összejövetelekre, ez a macska kúp veszi vicces macska képek, hogy egy új szintre. ❤【Normális Evés & Leszedni Látvány】 A macska kúp gallér puha lehetővé teszi, hogy a macska elkerülése érdekében a korlátozás a látás, mozgás, játék, evés, ivás vagy az alvás során a gyógyulási időszak,érzem, mindent ugyanúgy, mint szokásos, amíg a macska felépül. ❤【Hasznos a Sebek】Ez a macska kúp úgy működik, mint egy kövér akadály körül a macska nyakát, hatékonyan megakadályozza, hogy a macska a harapás, majd nyalogatni sérült terület, vagy műtéti. ❤【Alkalmas Minden Méret Macskák】 Macska kúp állítható belső, így lehet, hogy egy kényelmes illeszkedik a cat.By beállítja a rugalmas húr, a macska nem csúszik ki olyan könnyen. ❤【Szerelem】 : Ha a macska helyreállítási gallér nem működik a macska, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi ingyenes, vissza, vagy visszatérítési értékesítés utáni szolgáltatás.Ha a macskád meg akar menekülni, amikor ő fel a gallér, az első alkalommal, reméljük, hogy működni a macska, hogy alkalmazkodjanak neki. ❤【Szemet Gyönyörködtető Lifebuoy】Aranyos formák célja, mint egy mentőöv, hogy ez a macska kúp, hogy egy szemet gyönyörködtető kiegészítője a szép macska is.Nagy fotózások, jó volt a buli napja, vagy a Halloween vagy a Karácsonyi összejövetelekre, ez a macska kúp veszi vicces macska képek, hogy egy új szintre. ❤【Normális Evés & Leszedni Látvány】 A macska kúp gallér puha lehetővé teszi, hogy a macska elkerülése érdekében a korlátozás a látás, mozgás, játék, evés, ivás vagy az alvás során a gyógyulási időszak,érzem, mindent ugyanúgy, mint szokásos, amíg a macska felépül. ❤【Hasznos a Sebek】Ez a macska kúp úgy működik, mint egy kövér akadály körül a macska nyakát, hatékonyan megakadályozza, hogy a macska a harapás, majd nyalogatni sérült terület, vagy műtéti. ❤【Alkalmas Minden Méret Macskák】 Macska kúp állítható belső, így lehet, hogy egy kényelmes illeszkedik a cat.By beállítja a rugalmas húr, a macska nem csúszik ki olyan könnyen. ❤【Szerelem】 : Ha a macska helyreállítási gallér nem működik a macska, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi ingyenes, vissza, vagy visszatérítési értékesítés utáni szolgáltatás.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

TRIXIE 4567 Elkapni a Motor/Távirányító
  • Újszülött

TRIXIE 4567 Elkapni a Motor/Távirányító

HUF 1133.10

Jó értékMagas minőségű design.Műanyagból készült.Beleértve a tartalék játszani sarkon.Kérjük, használja az elemeket, mind a (távirányító fő tétel) az elem megfelelő m�

Puppia Naunet Hám Q
  • Újszülött

Puppia Naunet Hám Q

HUF 2231.10

Egyszínű kívül csíkos minta belsejébenMellény öv, mint a "hám q".Megfelelő póráz áll rendelkezésre (külön megvásárolható).Puppia intelligens címke medál(QRkód csak) tar