• Újszülött
Purina Díszes Ünnep Gabona Ingyenes Pástétom Nedves macskaeledel Variety Pack, tenger Gyümölcsei Klasszikus Pástétom Gyűjtemény - (30) 3 oz.

Purina Díszes Ünnep Gabona Ingyenes Pástétom Nedves macskaeledel Variety Pack, tenger Gyümölcsei Klasszikus Pástétom Gyűjtemény - (30) 3 oz.

HUF 1.67
Készleten

Elérhetőség

Harminc (30) 3 ozKonzerv - Purina Díszes Ünnep Gabona Ingyenes Pástétom Nedves Macskaeledel Variety Pack, Tenger Gyümölcsei Klasszikus Pástétom Gyűjtemény. 100% - teljes, kiegyensúlyozott ínyenc konzerv macskaeledel.Tartalmaz három különböző vizes macska étel receptek ki fajta a macska diéta.Sima pástétom állagú csábítja őt étel.Alapvető vitaminokat, ásványi anyagokat, hogy támogassa az egészsége.Finom íz, a macskák szeretik.Magas minőségű recept célja a macskák.Része a teljes sor a Purina Díszes Ünnep ínyenc a nedves, mind a száraz élelmiszereket.Kialakított, a U. lebonyolítására.Harminc (30) 3 oz.Konzerv - Purina Díszes Ünnep Gabona Ingyenes Pástétom Nedves Macskaeledel Variety Pack, Tenger Gyümölcsei Klasszikus Pástétom Gyűjtemény. 100% - teljes, kiegyensúlyozott ínyenc konzerv macskaeledel.Tartalmaz három különböző vizes macska étel receptek ki fajta a macska diéta.Sima pástétom állagú csábítja őt étel.Alapvető vitaminokat, ásványi anyagokat, hogy támogassa az egészsége.Finom íz, a macskák szeretik.Magas minőségű recept célja a macskák.Része a teljes sor a Purina Díszes Ünnep ínyenc a nedves, mind a száraz élelmiszereket.Kialakított, a U. lebonyolítására.Hozza az íze, az óceán a macska étel a Purina Díszes Ünnep Gabona Szabad Klasszikus Tengeri Ünnep Gyűjtemény macska étel.Ez a puha macska étel a variety pack tartalmaz egy finom választékát macska étel, előétel, igazi hal, tenger gyümölcsei, kielégíteni a sóvárgást, az íze miatt.A sima pástétom állagú kellemes a szájban, valamint a kiváló minőségű konzerv macska étel receptek hagyja, úgy érzi, jó a töltés neki az étel.A létfontosságú vitaminok, ásványi anyagokat, hogy támogassa a teljes egészség, ez a nedves macskaeledel variety pack megkönnyíti, hogy törődik a macska táplálkozási igényeinek.Az összetéveszthetetlen illat biztos, hogy a figyelem középpontjába, amikor megnyit egy, az ínycsiklandó íze biztos, hogy van neki fut neki az étel a vacsoraidőt.Az ajánlat más íze minden etetés, meg pihenni, hogy tudta azt, hogy 100% - teljes, kiegyensúlyozott táplálkozás a csészéjébe.A kedvenc macska szeret téged, mint te szereted őt.Tartani, hogy a szerelem növekvő sorrendben kell ezt a Purina Díszes Ünnep nedves macskaeledel gyűjtemény.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

Napsugár Fűtött Szabadtéri Macska Mat
  • Újszülött

Napsugár Fűtött Szabadtéri Macska Mat

HUF 3033.00

Segít a pet izmok, ízületek, illetve a célzott terápiás meleg a Napsugár Fűtött Szabadtéri Macska MatRemekül működik a garázs, pince, fészer, veranda, vagy bármely más, fede