• Újszülött
SuperATV Egyetemes ATV/UTV lámpa Szett (a Kapcsoló Kapcsolja a Kapcsolót, majd Dash Mount Horn) - Plug and Play az Egyszerű Telepítés!

SuperATV Egyetemes ATV/UTV lámpa Szett (a Kapcsoló Kapcsolja a Kapcsolót, majd Dash Mount Horn) - Plug and Play az Egyszerű Telepítés!

HUF 15001.20
Készleten

Elérhetőség

Polaris RZR Nyomvonal 900 : 2021+Polaris RZR Nyom S 900 : 2021+.Polaris RZR Nyom S 1000 : 2021+.Polaris Általános XP 1000 : 2020+.Polaris Általános XP-4 1000 : 2020+.Műszerfalra szerelt lámpa kapcsoló segítségével. 2 Elülső LED lámpa fények. 2 Hátsó LED lámpa fények. 1 LED-es dash klaszter mutató. 1 kompakt horn w/ kürt gombot.Teljesen össze szín-kódolt kábelköteg. 10 vezetékes kapcsolatok.Deluxe standard készletek rendelkezésre Tartalmazza kompakt 105 d B kürt Könnyen telepíthető Plug and Play!Tartalmazza az összes vezetékek csatlakozók - előre összeszerelt szín-kódolt Jelek fényes, jól látható, minden szögből.Deluxe standard készletek rendelkezésre Tartalmazza kompakt 105 d B kürt Könnyen telepíthető Plug and Play!Tartalmazza az összes vezetékek csatlakozók - előre összeszerelt szín-kódolt Jelek fényes, jól látható, minden szögből.A kedvenc ATV vagy UTV készen áll egy út lovaglás a Super ATV az Universal Plug & Play lámpa Készlet.Azt, hogy ez a készlet lehető legteljesebb így bármilyen ATV vagy UTV egy lépéssel közelebb ahhoz, hogy nagykorú.Már azt is lehetővé tette, hogy könnyű telepíteni, azáltal, hogy a kábelköteg szín-kódolt, előre összeszerelés.A vezetékek elég egyszerű, hogy bárki, bármikor készség szinten tudja szerezni össze!A hátsó lámpák előre mutató, ez tényleg plug and play!.Ez a készlet tartalmaz egy kompakt 105 d B kürt, hogy biztonságban legyen az úton.Plusz a készlet tartalmaz egy LED-es dash klaszter kijelző a standard készlet, valamint egy LED-jelzőfény a kormányoszlop száron a deluxe változat.Így mindig tudom, amikor a jel van.A mező, a nyom, hogy az úton továbbmegyünk a Super ATV az ATV/UTV Universal Plug & Play lámpa Készlet.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

Légfék Stroke Mutatók (10)
  • Újszülött

Légfék Stroke Mutatók (10)

HUF 3.00

Fék PushRod Stroke Mutatók 5 / 8" S100 Fék Haver – 20,24,30 & 36 fékkamrák 5 / 8" PushRod Előnyeit Használja A Fék Haver Nem mászik alatt vontató / pótkocsi, hogy ellenőrizze,