• Újszülött
Vízálló Raktáron tartályfedél Készült, Oxford 420D, hogy Tartsa A Víz Tartály, Kád, Medence Tiszta (150 Literes Ovális alakú Tartály)

Vízálló Raktáron tartályfedél Készült, Oxford 420D, hogy Tartsa A Víz Tartály, Kád, Medence Tiszta (150 Literes Ovális alakú Tartály)

HUF 1.00
Készleten

Elérhetőség

[Oxford 420 D Anyag Tartály Fedelét] : Az ovális raktáron tartály fedél készült, magas minőségű, vízálló 420 D Oxford szövet, biztosítva a maximális védelem érdekében a tartályt az eső, a hó, a többi időjárási elemekVan 3 méret választani, ezek illeszkednek az 50-Es, 100 Literes, 150 Literes tartály tökéletesen. [Tovább Tartály Tiszta] : A borító segít, hogy a medence, kád, vagy az állatállomány ivóvíz tiszta azáltal, hogy megakadályozza a földet, törmeléket, valamint az egyéb szennyező anyagok bejutását a tank, az egészséges életkörülményeket. [Könnyen használható] : A könnyű kivitel, egyszerű használat string zsinórok, hogy telepítés, eltávolítás a szél, amely lehetővé teszi, hogy fenntartsák a tartály minimális erőfeszítéssel. [Áron] : a beruházás Védelme, valamint elkerülni a költséges javításokat a gyakorlati megfizethető raktáron tartály fedelét, hogy az a célja, hogy meghosszabbítja az élettartamát a tartály. [Védi A Raktáron Tartály]A burkolat a tökéletes megoldás mindazok számára, akik tartani az ovális raktáron tartály eredeti állapotban van, köszönhetően a tartós, vízálló anyag, amely megakadályozza, hogy a víz okozta károkat, továbbá fenntartja a tartály épségét. [Oxford 420 D Anyag Tartály Fedelét] : Az ovális raktáron tartály fedél készült, magas minőségű, vízálló 420 D Oxford szövet, biztosítva a maximális védelem érdekében a tartályt az eső, a hó, a többi időjárási elemek.Van 3 méret választani, ezek illeszkednek az 50-Es, 100 Literes, 150 Literes tartály tökéletesen. [Tovább Tartály Tiszta] : A borító segít, hogy a medence, kád, vagy az állatállomány ivóvíz tiszta azáltal, hogy megakadályozza a földet, törmeléket, valamint az egyéb szennyező anyagok bejutását a tank, az egészséges életkörülményeket. [Könnyen használható] : A könnyű kivitel, egyszerű használat string zsinórok, hogy telepítés, eltávolítás a szél, amely lehetővé teszi, hogy fenntartsák a tartály minimális erőfeszítéssel. [Áron] : a beruházás Védelme, valamint elkerülni a költséges javításokat a gyakorlati megfizethető raktáron tartály fedelét, hogy az a célja, hogy meghosszabbítja az élettartamát a tartály. [Védi A Raktáron Tartály]A burkolat a tökéletes megoldás mindazok számára, akik tartani az ovális raktáron tartály eredeti állapotban van, köszönhetően a tartós, vízálló anyag, amely megakadályozza, hogy a víz okozta károkat, továbbá fenntartja a tartály épségét.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

HJC a Férfi Cruiser Motoros Sisak
  • Újszülött

HJC a Férfi Cruiser Motoros Sisak

HUF 1.00

Speciális Polikarbonát Kompozit HéjBioceramic Nylex Belső.HJV4 Sun Shield Napellenző Rendszer.Nylon Heveder Visszatartás Rendszer.Jóváhagyott Megfelel FMVSS 218 Szabvány.Speciális

Iker Levegő - Levegő Szűrő
  • Újszülött

Iker Levegő - Levegő Szűrő

HUF 3.33

Iker Levegő Levegő SzűrőTop gyári csapatok, illetve versenyzők a világ körül válassza ki a Twin Air kettős színpadon, légszűrők Kettős kötésű hab design kiszűri még a l