• Újszülött
A zcm esernyőtartó Egyszerű Kreatív Bank Szupermarket Office Home Mini Tároló Vödör sétapálca tárolóban Állni(Szín:Szürke)

A zcm esernyőtartó Egyszerű Kreatív Bank Szupermarket Office Home Mini Tároló Vödör sétapálca tárolóban Állni(Szín:Szürke)

HUF 7775.10
Készleten

Elérhetőség

*Esernyőtartó Alkalmazandó különböző helyeken Veszi fel a kis szobába, szépen illeszkedik egy sarkában, a konyha, előszoba, nappali, iroda, stb *Az esernyő jogosultja a használt tároló állvány, hogy tartsa hosszú/rövid ernyő, falra pálca,bot/sétapálca meg trekking lengyelek a folyosón van, valamint az is szolgált, mint egy szép dekoráció a nappaliban. *A esernyőtartó célja, hogy szépen illeszkedjen a teremben vagy a közüzemi szobába. *A esernyőtartó megbízható minőség, jó kivitelezés erős, anélkül, hogy ropognak. *Elegáns megjelenés, ez esernyőtartó könnyen bók sok fajta belső dekoráció a szobában színek. *Esernyőtartó Alkalmazandó különböző helyeken Veszi fel a kis szobába, szépen illeszkedik egy sarkában, a konyha, előszoba, nappali, iroda, stb. *Az esernyő jogosultja a használt tároló állvány, hogy tartsa hosszú/rövid ernyő, falra pálca,bot/sétapálca meg trekking lengyelek a folyosón van, valamint az is szolgált, mint egy szép dekoráció a nappaliban. *A esernyőtartó célja, hogy szépen illeszkedjen a teremben vagy a közüzemi szobába. *A esernyőtartó megbízható minőség, jó kivitelezés erős, anélkül, hogy ropognak. *Elegáns megjelenés, ez esernyőtartó könnyen bók sok fajta belső dekoráció a szobában színek.Termék leírás : https : Szín : Szürke sétapálca tárolóban Áll : Lehet használni, mint mind egy esernyőtartó, valamint egy dísz.Üdvözöljük a bolt, a különböző stílusok a vásárlás.Ne habozzon, hogy veszek egyet, hogy jelenítse meg a kedvenc a esernyőtartó Vele, élvezni fogja a boldog idő.Fáradt a nedves padlót által okozott csepegő esernyők?Keresek egy helyet, ahol a vendégek tárolni azokat az esernyőket esős napokon?Akkor próbáld ki ezt a esernyőtartó!Anyag : PP diatóma sár PVCPackage tartalmazza : 1 x Esernyő Csatorna Tárolás Rack Thank a figyelmet a termékek támogatást !ote:Miatt kézi mérés, a hiba normális közötti l 2 cm.Olyan tényezők miatt, mint felvételi fény megjelenik, ott lehet, hogy egy kis színt különbség a képet, majd a tényleges objektum, A tényleges színét a végső termék irányadóak.Ha bármilyen kérdése van erről a termékről, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba, mi fog válaszolni 24 órán belül.Vásároljon bizalommal.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked