• Újszülött
ZYJBM Fotó Fal Hozzáadása Színes Festés Nappali Fotó Fal Kombináció Étterem Hálószoba Falra Képkeret Fotó Fal ( Szín : E )

ZYJBM Fotó Fal Hozzáadása Színes Festés Nappali Fotó Fal Kombináció Étterem Hálószoba Falra Képkeret Fotó Fal ( Szín : E )

HUF 40050.90
Készleten

Elérhetőség

★ Kialakított stílus, minőség, valamint a tartósság, a még klasszikus kollázs, fotó fali keret tervez öltöny bármely fénykép, vagy élettér ★ fotó fal, fokozza az otthoni légkör, a tökéletes választás Ez a képkeret beállítása fordul a fal teret egy műalkotás. ★ Vedd valami különleges, hogy egy üres fal, vagy bármilyen helyet, hogy szüksége van egy lift, Offset, mind a színes, illetve fekete-fehér fotók a gyönyörűen kialakított multi fotó, képkeret, Segédlelkész egy egész gyűjtemény az emlékek, hogy minden hely !. ★ Ez egy sor kiválasztott szabványos méretű képkeretek, amely illeszkedik a legtöbb szabványos fotók, alakítja át őket a időtlen emlékek, hogy művészi, érdemi idővonal a emlékeket. ★ Elegáns képkeret, hagyja, hogy a boldog idő maradjon a legszebb pillanat, A küldetése az, hogy stílusos, otthon dekoráció termékek. ★ Kialakított stílus, minőség, valamint a tartósság, a még klasszikus kollázs, fotó fali keret tervez öltöny bármely fénykép, vagy élettér. ★ fotó fal, fokozza az otthoni légkör, a tökéletes választás Ez a képkeret beállítása fordul a fal teret egy műalkotás. ★ Vedd valami különleges, hogy egy üres fal, vagy bármilyen helyet, hogy szüksége van egy lift, Offset, mind a színes, illetve fekete-fehér fotók a gyönyörűen kialakított multi fotó, képkeret, Segédlelkész egy egész gyűjtemény az emlékek, hogy minden hely !. ★ Ez egy sor kiválasztott szabványos méretű képkeretek, amely illeszkedik a legtöbb szabványos fotók, alakítja át őket a időtlen emlékek, hogy művészi, érdemi idővonal a emlékeket. ★ Elegáns képkeret, hagyja, hogy a boldog idő maradjon a legszebb pillanat, A küldetése az, hogy stílusos, otthon dekoráció termékek.Üdvözöljük a boltban, elkötelezettek vagyunk, hogy létrehoz egy tökéletes, boldog vásárlás ügyfeleink számára, különböző fénykép fal közül választhat.Méret information Floor terület : 150 * 85 cm (manuális mérési hiba) Keret méret : 7 cm (8) 10 hüvelyk (1) szív alakú koszorú (1) ovális (1) Alkalmazandó fal felület : 2m-3.5 m Distance a földről : 120 cm Color : white Material : wood Applicable, hogy : nappali, hálószoba, étterem, galéria, stúdió, stb.Kompatibilis fotó méret : Kérjük, vegye figyelembe, hogy a képek kompatibilis a kép mérete.Csomag includes Frame, belső nyomtatás, photo frame, nem csapok, vízmérték, szerelési útmutató, telepítési drawings Thank a figyelmet a termékek támogatást !Mi legyen a feladata, hogy egy minőségi termék, megfizethető áron adja meg, hogy a teljes egészében a mi az érték.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked