• Újszülött
Temető Virág, Az Együttérzés Virágok, Mesterséges Selyem Virágok Sírja, Emlékmű Csokrok Díszítésére Sírok, Koporsó Vagy Emlékmű.

Temető Virág, Az Együttérzés Virágok, Mesterséges Selyem Virágok Sírja, Emlékmű Csokrok Díszítésére Sírok, Koporsó Vagy Emlékmű.

HUF 3599.10
Készleten

Elérhetőség

BONYOLULT DESINE TERMELÉS - A temető virágok különleges, élethű megjelenésű első pillantásraA csokrok kézzel készített a gondos figyelmét, hogy a részletek, valamint a kiváló minőségű virágok választott, minden szögből úgy néz ki, csodálatos.A temetőbe virágot hoz megnyugvást az ember hiányzik.CSOKOR A VÁZÁT A váza egy komplett, nincs szükség arra, hogy egy másikat, persze, akkor is használhatja a saját váza.Nagyon kényelmes a használata, csak helyezze be a talajba.MÉRET - Tétel Teljes mértékben Bővült Méret : 14"H x 9. KÖNNYŰ gondoskodni - Ez olyan szép, mint egy igazi virág, de különleges karbantartást nem igényel.Ez nem érinti a rossz idő, eső, hó, vagy szél, de változatlanul reális hónapokig.ALKALMAS MINDENFÉLE ÉVFORDULÓK - Alkalmas sírkő dekoráció Memorial nap, anyák Napja, apák Napja, vagy Valentin-Nap.Különleges, élethű Ők gondosan megtervezett készült, magas minőségű virágok kiválasztott, a részletek nagyon jó, minden szög gyönyörű.Csokor a vázát A váza egy komplett, nincs szükség arra, hogy egy másikat, persze, akkor is használhatja a saját váza.Nagyon kényelmes a használata, csak helyezze be a talajba.MÉRET Elem Teljes mértékben Bővült Méret : 18"H x 9. Ajándékokat különböző évfordulók Alkalmas sírkő dekoráció Memorial nap, anyák Napja, apák Napja, vagy Valentin-Nap.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

Magicpro Üveg váza 8.7 Rózsaszín
  • Újszülött

Magicpro Üveg váza 8.7 Rózsaszín

HUF 3599.10

váza Mérete : 87" magas, 5" felső átmérő, 4" az Alsó átmérője.KézFúj Folyamat minden a vázák egyedi.a váza úgy néz ki, a tiszta, átlátható, biztonságos, szép.Könnyen m