• Újszülött
evron Szuper Nagy Sarok TV Állvány Lebegő Polc, Fali Szerelés, áttetsző Akril Háromszög,TV-Állvány, akár 50 hüvelykes (Fekete)

evron Szuper Nagy Sarok TV Állvány Lebegő Polc, Fali Szerelés, áttetsző Akril Háromszög,TV-Állvány, akár 50 hüvelykes (Fekete)

HUF 2.67
Készleten

Elérhetőség

*Sarokban Lóg Szuper Nagy Területen Szervező nélkül Tér FoglalkozásLóg a sarokban nélkül tér foglalkozás kínál egy extra tároló terület 485 Négyzetméter (0.46 Négyzetméter),nélkülözhetetlen a kis tér, lakás, tároló eszköz. *Nagy Terhelési Kapacitású Kábel Csatorna Design-Ez a medve tömege legfeljebb 100 kg.Van egy alig észrevehető kábel csatorna a sarkon. *Nem Bonyolult Szerelés Tv-Állvány . Mit kell tennie, hogy a fúrás 4 lyuk a falon, a 8 mm-es fúróval, majd forgassa el a csavart,majd állítsa be a polcon.Mely akár 50" Síkképernyős TV Panel jobb TV alap elérni, hogy egy maximium terhelés 100 kg . (Kérjük, hasonlítsa össze a TV-állvány mérete a polcon dimenzió vásárlás előtt). *Készült Vastag & áttetsző AkrilKészült 10mm vastag magas minőségű, akril,ami tartós. *Hozza Egyszerűség & Modernizáció, hogy A Haza . Ez hatalmas falra szerelt lebegő polc tulajdonságok magas nyitottság feltétlenül hozza minimalista stílusú mordern íze a ház. *Sarokban Lóg Szuper Nagy Területen Szervező nélkül Tér FoglalkozásLóg a sarokban nélkül tér foglalkozás kínál egy extra tároló terület 4.85 Négyzetméter (0.46 Négyzetméter),nélkülözhetetlen a kis tér, lakás, tároló eszköz. *Nagy Terhelési Kapacitású Kábel Csatorna Design-Ez a medve tömege legfeljebb 100 kg.Van egy alig észrevehető kábel csatorna a sarkon. *Nem Bonyolult Szerelés Tv-Állvány . Mit kell tennie, hogy a fúrás 4 lyuk a falon, a 8 mm-es fúróval, majd forgassa el a csavart,majd állítsa be a polcon.Mely akár 50" Síkképernyős TV Panel jobb TV alap elérni, hogy egy maximium terhelés 100 kg . (Kérjük, hasonlítsa össze a TV-állvány mérete a polcon dimenzió vásárlás előtt). *Készült Vastag & áttetsző AkrilKészült 10mm vastag magas minőségű, akril,ami tartós. *Hozza Egyszerűség & Modernizáció, hogy A Haza . Ez hatalmas falra szerelt lebegő polc tulajdonságok magas nyitottság feltétlenül hozza minimalista stílusú mordern íze a ház.Ad a nappaliban vagy a lakás modern stílusban a többszínű nagy lebegő polc,míg kínál funkcionális tárolás, valamint a szervezet anélkül, hogy sacrifycing bármilyen értékes helyet.Ez a multi-funkcionális miatt nehéz durabile készült anyagot én.mint a TV-Állvány,Polcra vagy Asztalra.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

Kis Critterz Ravasz Róka Kölyök LC106
  • Újszülött

Kis Critterz Ravasz Róka Kölyök LC106

HUF 1.00

A TERMÉK méretei : KB 18 cm x 4,5 cm (Magasság, Hosszúság ize változik állat).KIVITELEZÉS SZOBROCSKA : Kis Critterz figurák óvatosan, gondosan kialakított által a kézművesek.Ha