• Újszülött
INSUNSIX művirágok 6db Bordó Hortenzia művirágok 3 Fej Hortenzia Hamis Virág 25.98 a Faux Hortenzia a lakodalom Kert lakberendezés(Burgundia)

INSUNSIX művirágok 6db Bordó Hortenzia művirágok 3 Fej Hortenzia Hamis Virág 25.98 a Faux Hortenzia a lakodalom Kert lakberendezés(Burgundia)

HUF 0.33
Készleten

Elérhetőség

【Anyag】Minden csomag tartalmaz 6 kötegek hortenzia virágaiA hortenzia virág fejét műanyagból van, a virág szára van csomagolva vas drót, valamint csomagolt tartós műanyag.A virágos ágak nem ugyanaz a magasság, hogy a csokor több rétegű.Mesterséges virágokat fogadjon el egy festési eljárás, határozott színek, tartós. 【Méret】Minden hortenzia mesterséges csokor körülbelül 25.98 / 66 cm hosszú, minden virág fejét átmérőjű, körülbelül 3.Minden mesterséges virág 3 hortenzia fejét, párosított-val több levelek. 【Egyszerű DIY】Vágni a virág szárát ollóval vagy drótvágó.A mesterséges hortenzia szár könnyen hajlítható, hogy illeszkedjen a vázát, lehet működtetni egy vagy több csomag szerint a kívánt stílust.Hamis virágok könnyű beállítani, majd távolítsa el, majd könnyen hajlik lóg. 【Több Alkalmazások】Ez a hortenzia virág csokor alkalmas otthon, kert, irodák, partik, esküvők, fesztiválok, valamint a tökéletes választás, születésnapi bulik, ballagási ünnepségek, táblázat center dekorációk, nyári csokrok, esküvői boltív dekoráció, esküvői csokrok, DIY koszorúkat, stb. 【Megjegyzés】Ezek a mesterséges hortenzia virágai barátságos ember, aki allergiás a virágporra.Ellentétben a valódi virágok, nem kell, hogy a víz őket, ők soha nem hervad el.A csomagolás felnyitása után lehet, hogy néhány szag.Tudod hagy egy jól szellőző helyen, egy vagy két nap. 【Anyag】Minden csomag tartalmaz 6 kötegek hortenzia virágai.A hortenzia virág fejét műanyagból van, a virág szára van csomagolva vas drót, valamint csomagolt tartós műanyag.A virágos ágak nem ugyanaz a magasság, hogy a csokor több rétegű.Mesterséges virágokat fogadjon el egy festési eljárás, határozott színek, tartós. 【Méret】Minden hortenzia mesterséges csokor körülbelül 25.98 / 66 cm hosszú, minden virág fejét átmérőjű, körülbelül 3.Minden mesterséges virág 3 hortenzia fejét, párosított-val több levelek. 【Egyszerű DIY】Vágni a virág szárát ollóval vagy drótvágó.A mesterséges hortenzia szár könnyen hajlítható, hogy illeszkedjen a vázát, lehet működtetni egy vagy több csomag szerint a kívánt stílust.Hamis virágok könnyű beállítani, majd távolítsa el, majd könnyen hajlik lóg. 【Több Alkalmazások】Ez a hortenzia virág csokor alkalmas otthon, kert, irodák, partik, esküvők, fesztiválok, valamint a tökéletes választás, születésnapi bulik, ballagási ünnepségek, táblázat center dekorációk, nyári csokrok, esküvői boltív dekoráció, esküvői csokrok, DIY koszorúkat, stb.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

Tacskó Szív Bécsi Bronz Szobrocska
  • Újszülött

Tacskó Szív Bécsi Bronz Szobrocska

HUF 2.33

Kézzel Festett, Bécs, Ausztria1850 óta, Fritz Bermann Bécs, Bronz volna öntött, hagyományos módszerekkel, valamint volna szeretettel kézzel festett.Tizenkilencedik századi művész