• Újszülött
SISWIM fotóalbum Kézi DIY Album Retro Kraft Papír, Fénykép Album Laza Levél Kézi Kreatív Ajándékok, Esküvői fotóalbum (Szín :

SISWIM fotóalbum Kézi DIY Album Retro Kraft Papír, Fénykép Album Laza Levél Kézi Kreatív Ajándékok, Esküvői fotóalbum (Szín :

HUF 2160.00
Készleten

Elérhetőség

Védi A Fotók : Fotó-Album, hogy megvédje a kedvenc képeketFénykép Tároló : A fotóalbumok egy jó módja annak, hogy a rendezés a fényképek.Nem kell aggódnia, hogy elveszíti a képeket.Marhabőr papír borító, fekete/fehér kártya az oldalon, retro nosztalgia.30 belső oldalak tartják 1-8 hüvelyk képeket, akkor DIY lesz.Könnyű menteni, összegyűjtése, valamint a folyamat fotók tartani az emlékeket.Védi A Fotók : Fotó-Album, hogy megvédje a kedvenc képeket.Fénykép Tároló : A fotóalbumok egy jó módja annak, hogy a rendezés a fényképek.Nem kell aggódnia, hogy elveszíti a képeket.Marhabőr papír borító, fekete/fehér kártya az oldalon, retro nosztalgia.30 belső oldalak tartják 1-8 hüvelyk képeket, akkor DIY lesz.Könnyű menteni, összegyűjtése, valamint a folyamat fotók tartani az emlékeket.Túl sok a képeket tárolni?Fotó-albumok lehet oldani ezt a problémát.A szabadidejében, élvezheti a fotóalbumokat, a családja, a barátai pedig emlékszem, hogy a boldog idők, az elmúlt.Neve : Fotó album Cover anyag : kraft paper Photo album mérete : 20*27.5*35 CMInner oldal méret : 17.5*25 CMPhoto méret : 1-8 inches Applicable terület : alkalmas ballagási, esküvői fotóalbum, évforduló, nyaralás, a család, a csecsemő giftsprompt : 1. Kérjük, ellenőrizze, hogy a szín, méret, mielőtt vásárol. Nem tartalmaz elemeket más, mint a fénykép gyűjtemény látható a termék fotó. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a különböző monitorok, kis kromatikus aberráció előfordulhat, kérlek, bocsáss meg nekem. A fenti adatok csupán tájékoztató jellegű, kézi mérés lehet, hogy tévedek, kérjük tanulmányozza a tényleges terméket, köszönöm. Ha bármilyen probléma termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk e-mailben fogjuk megoldani a problémát, amint lehetséges.Normális körülmények között a logisztikai szállítjuk belül 1-3 nap, a becsült érkezési idő 9-15 nap.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

Waterford Esküvő Ékszer 5 x 7 Keret
  • Újszülött

Waterford Esküvő Ékszer 5 x 7 Keret

HUF 1.00

Üveg keret tartja a 5a7es kép vízszintesen vagy függőlegesenKialakított nehéz, teljes vezet Waterford cutkristály a csipkés széle.Két hattyú formában, egy szív a csúcson, amik