• Újszülött
XXYHG Kerámia Hamutartó, Szivar Kézi Nagy Fedél Nélkül Kültéri Beltéri dohányzóasztal Nappali, Iroda Dekoráció, Ajándék-D D13xH6cm(5x2inch)

XXYHG Kerámia Hamutartó, Szivar Kézi Nagy Fedél Nélkül Kültéri Beltéri dohányzóasztal Nappali, Iroda Dekoráció, Ajándék-D D13xH6cm(5x2inch)

HUF 3.00
Készleten

Elérhetőség

Használatával Magas minőségű Kerámia Égetés, Érzékeny Környezet-egészségügyA Hamutartó Van Szerelve 4 Barázdák Intim Elhelyezése Cigit, Nem Fél A tűzoltó!.Használatával Magas minőségű Kerámia Égetés, Érzékeny Környezet-egészségügy.A Hamutartó Van Szerelve 4 Barázdák Intim Elhelyezése Cigit, Nem Fél A tűzoltó!.Bevezetés : a Kiváló Minőségű Kerámia Égetés, Érzékeny Környezet-egészségügy. A Hamutartó Van Szerelve 4 Barázdák Intim Elhelyezése Cigit, Nem Fél A tűzoltó! záró, Szélálló design.A korom Nem Könnyű Ütés, Hanem Egy Tiszta asztalra.Paraméter : név : Kerámia Hamutartó anyaga : Kerámia . specifikáció : Különböző méretű használ : Irodai Kellékek, Majd a Család Kell,Szép, Alkalmas Üzleti Ajándékot Küldeni, Rokonok, Barátok, Férj, Apa.Alkalmazható alkalommal . otthon, Iroda, Kávézó, Bár, Hotel,Stb. kérem, Ne Mossa Éles Nehéz Tárgyakat, Hogy Elkerülje A jéghegy csúcsa. mivel A Termék Mért Kézzel, A Hiba 1-2 Cm-es Normál Tartományban Nem Tartozik A Minőségi probléma. Problémák miatt, Mint Például Lövés Lámpák, Monitorok, Stb.Egy Kis Kromatikus Aberráció Menti, Illetve A Szín A Termék Attól Függ, Hogy A Tényleges Terméket. - ha Bármilyen Kérdése van A Termékekkel, Kérjük, Feelfree fel velünk A Kapcsolatot.Mi Mindig Boldog, Hogy az Ön számára A Legjobb szolgáltatást!.

Az áru paraméterei

Various sizes:
--uses:
Office Supplies And Family Must-Have,It Is Beautiful, Suitable For Business Gifts, Send Relatives, Friends, Husband, Dad.

Jobban tetszik neked

Lengyel Fazekas Bizsu Box - Boglárka
  • Újszülött

Lengyel Fazekas Bizsu Box - Boglárka

HUF 1.00

2 3 / 4"H x 2 3 / 4"W Kézzel készített, kézzel festett, Lengyelország által Ceramika Artystyczna.Úgy is ismert, mint a "Perec Doboz", a perec alakú fogantyú a tetején a fedelet.Ez