• Újszülött
CHIHEN-Ash doboz Kert Hamvasztás Temetés Mini Hamvasztás Urnák Pet-Urnával Hamvasztás, Urnák, Temetkezési Urnák 1205 (Color : 2)

CHIHEN-Ash doboz Kert Hamvasztás Temetés Mini Hamvasztás Urnák Pet-Urnával Hamvasztás, Urnák, Temetkezési Urnák 1205 (Color : 2)

HUF 0.67
Készleten

Elérhetőség

❤ANYAG : Kerámia anyag, nem csavaros kupakkal, készült masszív, kerámia, illetve a nem-szőtt fedezi annak érdekében, hogy a fényességet, szorító érzés ❤KARBANTARTÁS : A medence tartós, könnyen kezelhetők.Törölje le egy száraz ruhával. ❤SZOLGÁLTATÁS : Köszönjük, hogy a termékek.Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. ❤MÉRET : Magasság : 17cm, Szélesség : 11cm, víz kapacitás körülbelül 500ml.Lehet használják, hogy megosszák a hamvakat a felnőtt gyermekek, hanem értékes pet marad. ❤ALAK : Ez a hamvasztás urna, egyedi kreatív emelő alakú, a felső, mind az alsó rétegek egymástól. ❤ANYAG : Kerámia anyag, nem csavaros kupakkal, készült masszív, kerámia, illetve a nem-szőtt fedezi annak érdekében, hogy a fényességet, szorító érzés. ❤KARBANTARTÁS : A medence tartós, könnyen kezelhetők.Törölje le egy száraz ruhával. ❤SZOLGÁLTATÁS : Köszönjük, hogy a termékek.Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk. ❤MÉRET : Magasság : 17cm, Szélesség : 11cm, víz kapacitás körülbelül 500ml.Lehet használják, hogy megosszák a hamvakat a felnőtt gyermekek, hanem értékes pet marad. ❤ALAK : Ez a hamvasztás urna, egyedi kreatív emelő alakú, a felső, mind az alsó rétegek egymástól.Márka : CHIHEN-Ash box Preserve az emberi méltóság, valamint emlék a szeretett, ezt a gyönyörű, elegáns, mester kialakított urna.Áttekintés kerámia temetés urn Artisans éveket tanulni a technikákat, hogy sikeresen hozza gyönyörű kerámia darabokat lenni.A kiváló, hosszú történelem, kerámia élvezett fejlődés formálta a szakszerűen kialakított anyag ma is használatos.Az alkalmazott technikák a használat közvetlen leszármazottai azoknak találták ki, több ezer évvel ezelőtt, az evolúció adott nekünk a szépség, szakértői kivitelezés látjuk most.Kerámia urnák, a hamu pedig hamvasztás fazekas különösen alkalmas arra, hogy a ház hamvasztás hamu, illetve tartós, szép emlékhelyek, hogy egy szeretett ember.Gyakran egészen egyedi a design, a rendelkezésre álló lehetőségek, mind esztétikai, mind az ár, a változatos alkalmas minden ízét, illetve a költségvetés.Termék Neve : Temetés Urn Product Típus : Felnőtt / Gyermek / Háziállat Cremator Material : Ceramic Color : #1, #2, #3, #4 Size : Magasság : 17cm, Szélesség : 11cm Water kapacitás : körülbelül 600ml Shape : kreatív tököt, elválasztott két layers Whether ez a kézzel : yes Service : Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba velem az idő majd megoldja a problémát.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked