• Újszülött
Füstölő Tartót, Füstölő ash Catcher, Réz 9 Lyuk Füstölő tartó lakberendezés Jóga Gyógyfürdő Madiation (Természetes Fekete Márvány)

Füstölő Tartót, Füstölő ash Catcher, Réz 9 Lyuk Füstölő tartó lakberendezés Jóga Gyógyfürdő Madiation (Természetes Fekete Márvány)

HUF 1.67
Készleten

Elérhetőség

♥??????? ??? ????? : ??????? ?????? ??????? ?????? ?? ???? ???? ?????, ?????? ??? ????????? ??????? ????? ??? ??????'? ??? ????? ???? ?????????, ?? ?????? ?????? ???????? ?????, ??????? ???????????? ?????, ??????'? ??? ?????, ?????????? ????? ?????????Ez az egyedülálló füstölő tartót tál berendezés ideális ajándék azoknak, akik szeretik aromaterápia a Szülinapod / Évforduló / Hálaadás / Karácsonyi / Húsvéti / Valentin / anyák Napja.Élvezd az életet, megérdemled.Ha bármilyen elégedetlenség, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, akkor cserélje ki, vagy visszatéríti a hibás termékek. 【Elkapni a tömjén ash】reméljük, hogy hasznos termékek.Ha a füstölő nem kapja meg a hamut, akkor értelmetlen.A nagy méret a achát füstölő a 4.72 hüvelyk könnyebb elkapni, a hamu, mint a kis 3.Tál alakú, A design is használható fehér zsálya csomag, palo santo elmosva botok. 【Funkció & széles Körben Használja】Használja a füstölő vízesés együtt füstölő kúp, segít megtisztítani a levegőt, meditálni, relaxálni, valamint javítja az alvás minőségét.A kúp jogosultja is széles körben használják a nappali, hálószoba, dolgozószoba, iroda, szobában meditáció, jóga, szoba, szálloda, stb. 【Könnyen tisztítható】a belsejében a füstölő, az polírozott, csiszoltam, majd a sima belül nem ragad, hogy ash, csak töltsd ki a hamut a kukába, majd mossa le vízzel kell tartani, mint az új. 【Csomag Tartalmazza】1 x 9 lyuk füstölő tartót, 1 x márvány füstölő tál, 1 x szilikon pad.Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha kap valami hiányzik, vagy hibás a termék, meg fogjuk oldani. ♥??????? ??? ????? : ??????? ?????? ??????? ?????? ?? ???? ???? ?????, ?????? ??? ????????? ??????? ????? ??? ??????'? ??? ????? ???? ?????????, ?? ?????? ?????? ???????? ?????, ??????? ???????????? ?????, ??????'? ??? ?????, ?????????? ????? ?????????.Ez az egyedülálló füstölő tartót tál berendezés ideális ajándék azoknak, akik szeretik aromaterápia a Szülinapod / Évforduló / Hálaadás / Karácsonyi / Húsvéti / Valentin / anyák Napja.Élvezd az életet, megérdemled.Ha bármilyen elégedetlenség, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, akkor cserélje ki, vagy visszatéríti a hibás termékek. 【Elkapni a tömjén ash】reméljük, hogy hasznos termékek.Ha a füstölő nem kapja meg a hamut, akkor értelmetlen.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked