• Újszülött
Az AIG a Gyerekeket Hinta, Mászó Biztonsági Háló Erkély Védő Nettó Beltéri Lépcső, Kerítés Pet Kapu Kötél Háló Kerti Nettó Szín :

Az AIG a Gyerekeket Hinta, Mászó Biztonsági Háló Erkély Védő Nettó Beltéri Lépcső, Kerítés Pet Kapu Kötél Háló Kerti Nettó Szín :

HUF 2.00
Készleten

Elérhetőség

★ Jellemzői a védő nettó : puha anyag, fény, háló, többrétegű lánc-és vetülékfonallal, jó kivitelezés, vízálló, csúszásmentes, tartós, kopásálló, könnyen telepíthető hatástalanítani, összecsukható tárolni, kényelmes tárolására ★ Anyag : nylon.Háló mérete : 10cm, 5cm; kötél átmérő : 6mm, 5mm.Kézzel szőtt, high-end erős szövött kötél net.Van kötél háló bármely egyéb méret (kötél átmérő, lyukbőség), támogatja a testreszabás. ★ Macska biztonsági védelem : Hatékonyan megakadályozza, hogy a macska leesett az erkélyről vagy ablak, valamint annak biztosítása, hogy a macska biztonságos, amikor alszik, vagy játszott, az ablak közelében vagy játszik a magas helyeken.Meg lehet szellőztetni, általában anélkül, hogy bámulni a macska egész idő alatt. ★ A célja, hogy az anti-csökkenő nettó : Sok gyerek esik az emeletről, hogy tudassa velünk, hogy a gyermekek biztonságát nem lehet figyelmen kívül hagyni.Azt is fel lehet használni, mint egy macska háló védi kisebb állatok alá.A gyerekek biztonsági háló biztosítja a biztonságos környezet a gyermekek számára a korlát Gyermekek, védi a gyerekek vagy háziállatok, vagy játékok. ★ Dekoratív nettó jelenet : alkalmas lépcsők, erkélyek, dekorációk, ruha lóg, fotó falak, óvodák, stadion kerítések, mennyezeti hálók, növényvédő hálók, stb.Ez is nagy kültéri teraszok, korlátok, kerítések, kerti.Fedezi a pótkocsi rakomány. ★ Jellemzői a védő nettó : puha anyag, fény, háló, többrétegű lánc-és vetülékfonallal, jó kivitelezés, vízálló, csúszásmentes, tartós, kopásálló, könnyen telepíthető hatástalanítani, összecsukható tárolni, kényelmes tárolására. ★ Anyag : nylon.Háló mérete : 10cm, 5cm; kötél átmérő : 6mm, 5mm.Kézzel szőtt, high-end erős szövött kötél net.Van kötél háló bármely egyéb méret (kötél átmérő, lyukbőség), támogatja a testreszabás. ★ Macska biztonsági védelem : Hatékonyan megakadályozza, hogy a macska leesett az erkélyről vagy ablak, valamint annak biztosítása, hogy a macska biztonságos, amikor alszik, vagy játszott, az ablak közelében vagy játszik a magas helyeken.Meg lehet szellőztetni, általában anélkül, hogy bámulni a macska egész idő alatt. ★ A célja, hogy az anti-csökkenő nettó : Sok gyerek esik az emeletről, hogy tudassa velünk, hogy a gyermekek biztonságát nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked