• Újszülött
Baba Szőnyeg Kosárlabda Sport Játék, Kerek Sátor Szőnyeg Szuper Puha Gyerekszoba Szőnyeg csúszásgátló a Csecsemők, Kisgyermekek 39.4x39.4.

Baba Szőnyeg Kosárlabda Sport Játék, Kerek Sátor Szőnyeg Szuper Puha Gyerekszoba Szőnyeg csúszásgátló a Csecsemők, Kisgyermekek 39.4x39.4.

HUF 2.67
Készleten

Elérhetőség

❤Méret : 70cm/80cm/100cm/120cm/160cm ❤Szuper Puha:flanel anyag.lágy textúra, lábunk alatt a kényelem, adjunk hozzá egy vonzó, a divatos érintőképernyő minden szobában. ❤Egyszerű, tiszta:gépben mosható.Nem száradó tiszta, Nem vasalás, mind a Nem-fehérítés. ❤Safty : az anti slip-design a szőnyeg alja tele csúszásmentes gumi, biztonsági gyermekek számára a wc használatát.Tudod,safty nagyon fontos a gyerekek számára. ❤A felszínen a szőnyeg puha, kényelmes, pedig erős a víz felszívódását, valamint a minta nyomtatás nem fakulnak. ❤Poliészter Anyag : A kerek szőnyeg anyaga poliészter szövet, amely elnyeli a víz, a csúszásmentes, puha tapintású, finom, bolyhos, nem engedheti meg magának a labdát, nem fakul. ❤Csúszásmentes Tervezés : Az alsó készült, nem szőtt szövet, pont műanyag alsó hogy megakadályozzák a szőnyeg csúszását, hogy a biztonság érdekében pedig nagyon erős.A középső réteg egy nagy-sűrűségű memory habból, amely hatékonyan enyhíti a láb nyomás. ❤Szép, Kényelmes : Ez a szőnyeg a különböző színek, valamint a szakmai személyiség print design, amely nagyon alkalmas terem dekoráció.Lehet díszíteni a nappali, étkező, ajtó, konyha, előszoba, veranda, hálószoba díszíteni minden szoba a házában.Ez a kerek szőnyeg különösen alkalmas a kisgyermekek számára, hogy továbblépjen. ❤A Különböző Választási lehetőségek : Ez a gyönyörű, kerek szőnyeg jön a különböző színek, méretek, a különböző stílusok, de mindig van egy, ami tetszik neked. ❤Könnyen Érdekel : A mat lehet kezet mosni, vagy géppel mosni.Használjon enyhe tisztítószert.Nem fehéríthető, kerülje a hosszan tartó áztatás, majd magas hőmérsékleten. ❤Kérjük, vegye figyelembe : a Színek eltérhetnek kissé különbségek miatt a számítógép-monitorok.Mivel a különböző mérési módszerek, kérem, engedje meg, egy méret hiba 1-3cm.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

GFU Baba Kiságy Lap-Baba Takaró Fiú
  • Újszülött

GFU Baba Kiságy Lap-Baba Takaró Fiú

HUF 2.67

Mikroszálas ?[Borbarát] A prémium minőségű gyerekágy lap készült, kényelmes, lélegző, illetve rugalmas szövet.Ez szuper puha, bőrbarátságos, kínál biztonságos, megnyugtat�