• Újszülött
Autó Porszívó,Porszívó Vezeték Nélküli Kézi Autó Porszívó, Vezeték Nélküli Kézi Porszívó, Vezeték Nélküli Autó Porszívó 2.23 (Szín :

Autó Porszívó,Porszívó Vezeték Nélküli Kézi Autó Porszívó, Vezeték Nélküli Kézi Porszívó, Vezeték Nélküli Autó Porszívó 2.23 (Szín :

HUF 2070.00
Készleten

Elérhetőség

[Vezeték nélküli Kézi Autó Porszívó] - Erőteljes szívóerő 6000pa alumínium rajongója akkor állná meg a helyét, hogy a kopásFelejtsd el a lapátot, s a bosszantó szűk, piszkos helyen nem éri el a házat, autót, vagy fészer. [Könnyű, Kisebb Zaj] - Elfogadja kézi ergonómikus tervezés, könnyű súly, kényelmes szállítására.Az autó porszívó, csökkenti a zajt, hogy 70d B, hatékonyan csökkenti a zajt, amikor tisztító munka. [Battery Life & gyorstöltés] - Ez az újratölthető porszívó elfogadott, Li-ion akkumulátor, a menetidő 25-30 perc alatt lehet teljesen feltölteni az akkumulátort 2 óra.A töltési rendszer is rendelkezik, túlfeszültség védelem, túlfeszültség védelem túlmelegedés védelem, hogy biztonságos legyen. [Kézi Autó Porszívó] - A HEPA szűrő mosható, valamint újrafelhasználható,amely megakadályozza, hogy por vagy szennyeződés ki, hogy elkerüljék az akadály.Vegye ki a szűrőt a por csésze, a porszívó,mossuk le vízzel, majd szárítsa meg a második használni.(A tipp : Ha a porszívó szűrő földes vagy szívó gyengeség,kérjük, tisztítsa meg a szűrőt, hogy a poroló lehet normálisan működik. [Multifunkcionális Tartozékok] - A vezeték nélküli porszívó jön-val a 2-in-1 kefe, valamint egy USB töltő kábel, meg tud felelni mind meg kell tisztítani.Ideális beltéri portalanítás autó, hálószoba, sátor, kanapé, egyéb bútorok. [Vezeték nélküli Kézi Autó Porszívó] - Erőteljes szívóerő 6000pa alumínium rajongója akkor állná meg a helyét, hogy a kopás.Felejtsd el a lapátot, s a bosszantó szűk, piszkos helyen nem éri el a házat, autót, vagy fészer. [Könnyű, Kisebb Zaj] - Elfogadja kézi ergonómikus tervezés, könnyű súly, kényelmes szállítására.Az autó porszívó, csökkenti a zajt, hogy 70d B, hatékonyan csökkenti a zajt, amikor tisztító munka. [Battery Life & gyorstöltés] - Ez az újratölthető porszívó elfogadott, Li-ion akkumulátor, a menetidő 25-30 perc alatt lehet teljesen feltölteni az akkumulátort 2 óra.A töltési rendszer is rendelkezik, túlfeszültség védelem, túlfeszültség védelem túlmelegedés védelem, hogy biztonságos legyen. [Kézi Autó Porszívó] - A HEPA szűrő mosható, valamint újrafelhasználható,amely megakadályozza, hogy por vagy szennyeződés ki, hogy elkerüljék az akadály.Vegye ki a szűrőt a por csésze, a porszívó,mossuk le vízzel, majd szárítsa meg a második használni.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

Hoover 40201041 Vákuum Csere Öv Eureka
  • Újszülött

Hoover 40201041 Vákuum Csere Öv Eureka

HUF 2.00

Illik Eureka Álló porszívóPorszívó Márka, Termék.Könnyen Használható.Illik Eureka Álló porszívó.Porszívó Márka, Termék.Könnyen Használható.Valódi Porszívó alkatrész