• Újszülött
A Töltés Állvány Kompatibilis Tineco Emeleten EGY S3/IFLOOR 3 Porszívó Tartozékok

A Töltés Állvány Kompatibilis Tineco Emeleten EGY S3/IFLOOR 3 Porszívó Tartozékok

HUF 2.33
Készleten

Elérhetőség

* Használat : A tartozékok, szerszámok nélkül * MEGJEGYZÉS : Ez csak az alap, kiegészítők, akkumulátor-töltő nem tartalmaz. *Alkalmazható modellek : Kompatibilis Tineco EMELETEN EGY S3/IFLOOR 3. *Karbantartási Tippek : fenntartani a legjobb teljesítményt a robot porszívó, kérjük, tisztítsa meg a kefe meg szűrők gyakran cserélje ki őket 2-3 havonta, attól függően, hogy a frekvenciát használja. *Szolgáltatás : az ügyfél vásárlási élmény, ha bármilyen kérdése van a termék, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, mi fog válaszolni 24 órán belül. * Használat : A tartozékok, szerszámok nélkül. * MEGJEGYZÉS : Ez csak az alap, kiegészítők, akkumulátor-töltő nem tartalmaz. *Alkalmazható modellek : Kompatibilis Tineco EMELETEN EGY S3/IFLOOR 3. *Karbantartási Tippek : fenntartani a legjobb teljesítményt a robot porszívó, kérjük, tisztítsa meg a kefe meg szűrők gyakran cserélje ki őket 2-3 havonta, attól függően, hogy a frekvenciát használja. *Szolgáltatás : az ügyfél vásárlási élmény, ha bármilyen kérdése van a termék, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, mi fog válaszolni 24 órán belül.Üdvözöljük a bolt, a termékek magas minőségét.Kérjük, ellenőrizze, hogy a modell száma vásárlás előtt a terméket.Ha bármilyen kérdése van a rendelés, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba előre kapunk kielégítő választ.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

Királyi Dirt Devil Öv Emelő
  • Újszülött

Királyi Dirt Devil Öv Emelő

HUF 3.00

Ez egy OIllik a különböző Királyi Dirt Devil modellek.OEM Rész Száma 1880262000 Ez egy Bissell cserealkatrész.Cikkszám 1880262000.Illik a különböző Királyi Dirt Devil modellek.

Electrolux E201SM Porszívó Zsák, Fehér
  • Újszülött

Electrolux E201SM Porszívó Zsák, Fehér

HUF 3186.00

Nagy teljesítményű szintetikporszívó zsák 60% kal erősebb nedvszívó, oldalán összecsukható több kötet, TV vizsgált szívó teljesítmény, élettartam, valamint szűrő hatá