• Újszülött
TWDYC Hordozható Porszívó Autó | High Power 106W/12V Mini Porszívó, a gépkocsi Acél Szűrő Otthon, Autó,Háziállat (Szín : Fekete)

TWDYC Hordozható Porszívó Autó | High Power 106W/12V Mini Porszívó, a gépkocsi Acél Szűrő Otthon, Autó,Háziállat (Szín : Fekete)

HUF 1.00
Készleten

Elérhetőség

★[4500 PA erős ciklon porszívó] Kézi vezeték nélküli porszívó, 12 V 120 w-os 45 KPa erős ciklon adszorpciós, a 4000mah lítium akkumulátor gyors töltési technológia, haza / autó nagyon kényelmes, lehet eltávolítani minden szemetet, néhány másodperc alatt, nagyon alkalmas tisztító por , zsemlemorzsa, pet-haj, folyékony (megjegyzés : kérjük, kapcsolja ki a készüléket töltés közben). ★[Agilent Rendszer] mindig van egy kis zaj, ha a motor; tudjuk, hogy a rendszer csendesebb, a zaj olyan alacsony, mint 75db, miközben az erős szívó kapacitás a mechanikus csillapító elv. ★[Könnyű, hordozható] Csak 1.0 kg kézi porszívó ideális a gyors tisztítás.A kis fiú/lány segítségével tiszta, ezzel a könnyű, kézi porszívó, valamint a tisztítás egyik szobából a másikba gondtalan. ★Választott a kiegészítők, az jobb lesz. ★A[minőség ügyfélszolgálat Ha bármilyen kérdése van, kérjük ne habozzon, küldje el nekünk e-mailt, mi fog válaszolni 24 órán belül mi vagyunk a felelősek, feltéve, hogy a minőség, a kedvező ár, valamint a legjobb szolgáltatást.Vonzó termékeket, 100% - os minőségi garancia, lehet kapni bizalommal. ★[4500 PA erős ciklon porszívó] Kézi vezeték nélküli porszívó, 12 V 120 w-os 4.5 KPa erős ciklon adszorpciós, a 4000mah lítium akkumulátor gyors töltési technológia, haza / autó nagyon kényelmes, lehet eltávolítani minden szemetet, néhány másodperc alatt, nagyon alkalmas tisztító por , zsemlemorzsa, pet-haj, folyékony (megjegyzés : kérjük, kapcsolja ki a készüléket töltés közben). ★[Agilent Rendszer] mindig van egy kis zaj, ha a motor; tudjuk, hogy a rendszer csendesebb, a zaj olyan alacsony, mint 75db, miközben az erős szívó kapacitás a mechanikus csillapító elv. ★[Könnyű, hordozható] Csak 1.0 kg kézi porszívó ideális a gyors tisztítás.A kis fiú/lány segítségével tiszta, ezzel a könnyű, kézi porszívó, valamint a tisztítás egyik szobából a másikba gondtalan. ★Választott a kiegészítők, az jobb lesz. ★A[minőség ügyfélszolgálat Ha bármilyen kérdése van, kérjük ne habozzon, küldje el nekünk e-mailt, mi fog válaszolni 24 órán belül mi vagyunk a felelősek, feltéve, hogy a minőség, a kedvező ár, valamint a legjobb szolgáltatást.Vonzó termékeket, 100% - os minőségi garancia, lehet kapni bizalommal.Még mindig aggasztó a helyzet a funkció egyetlen autó porszívó?Vezeték nélküli szabadság, erős forgószél, 9 előnye, megérdemled : Erős szívó + nagy kapacitású akkumulátor + alsó zaj + ciklon porszívó + többszörös szűrés + textúra test + rozsdamentes acél szűrő + anti-nyomás szemetes + sok tipp, hogy megfeleljen a különböző igényeket!Minden porszívó professzionálisan megtervezett, profin kialakított a szakemberek, hogy egy egyedülálló varázsa!Termék paraméterek : Feszültség : 12 VPower : 120 WVacuum fok : 4500 Pa Battery : 4000m Ah Endurance : 30-40 minutes Charging idő : 3-5 hours Noise : ≤ 75db Color : fekete / blue Weight : 1.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked