• Újszülött
Velaurs Piaci Táska, Kényelmes, Vászon Zsák, az Utazási Vásárlás

Velaurs Piaci Táska, Kényelmes, Vászon Zsák, az Utazási Vásárlás

HUF 4032.00
Készleten

Elérhetőség

A PVC fólia, a táska, egy bizonyos funkció, amely alkalmas a vásárlás, tárolásÚgy tervezték, divatos mintával, szép, gyönyörű, környezetvédelem, többször is használhatóak.Szőtt a nagy sűrűségű szövés technológia, ami nem könnyű, hogy pszichológushoz jó légáteresztő.A humanizált gombok, elegendő kapacitás, valamint képes tárolni egy csomó ember holmiját.Használatával magas minőségű természetes juta anyagból, tartós, kopásálló, nem könnyű megtörni.Szolgáltatás : 1. Szőtt a nagy sűrűségű szövés technológia, ami nem könnyű, hogy pszichológushoz jó légáteresztő. A PVC fólia, a táska, egy bizonyos funkció, amely alkalmas a vásárlás, tárolás. Használatával magas minőségű természetes juta anyagból, tartós, kopásálló, nem könnyű megtörni. Úgy tervezték, divatos mintával, szép, gyönyörű, környezetvédelem, többször is használhatóak. A humanizált gombok, elegendő kapacitás, valamint képes tárolni egy csomó ember holmiját.Tulajdonságok : Állapot : 100% Márka New Item Típusa : Tote Bag Material : Juta, Kompozit MŰANYAG Film Style : Egyszerű, Modern Process : Varrás + Printing Uses : Vásárlás/Tároló, stb.6 oz Style : Madár Stílus (L) Termék Méret : Kb. 46x35x14cm / 18.5 a Csomag Lista : 1 x Tote Bag Note : 1.Kérem, engedje meg, 0-1 hüvelyk hiba miatt kézi mérés.Köszönöm a megértést.Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.

Az áru paraméterei

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Tote Bag
Material:
Jute, Composite PVC Film
Style:
Simple and Modern
Process:
Stitching + Printing
Uses:
Shopping/Storage, etc.
Weight:
Approx. 300g / 10.6oz
Style:
Bird Style (L)
Product Size:
Approx. 46x35x14cm / 18.1x13.8x5.5in
Package List:
1 x Tote Bag:
Note:
1.Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Jobban tetszik neked

Védőrács Post Lépcső Mount, 6-5/16. H
  • Újszülött

Védőrács Post Lépcső Mount, 6-5/16. H

HUF 0.33

Ár : Minden 'Védőrács Post Lépcső Mount, Állandó, Hossza 6., Teljes Magasság 65 / 16., Szerelési Dimenzió 5 x 5., Építési Hegesztett Acél, Sárga Szín, Szabványok OSHA 1926.

Hoover CH01005 PortaPACK hordtáska
  • Újszülött

Hoover CH01005 PortaPACK hordtáska

HUF 0.67

Ez a tétel által értékesített egy harmadik fél eladóA kedvezményt biztosítja .Ez egy korlátozott ideig kedvezmény.Kedvezmény nem vonatkozik a digitális tartalmat.Kedvezmény am�

BUSYBUDY Könnyű Porszívó Pet Haj(F17)
  • Újszülött

BUSYBUDY Könnyű Porszívó Pet Haj(F17)

HUF 18810.00

Bárkinek, akinek szüksége van, hogy tiszta körül, bútor, egyéb akadályok, a F17 Vezeték nélküli Porszívó 23 Kpa 200 W a végső választásA flexibilis nyak biztosítja a könny