• Újszülött
FNTMNO Motor Hátsó Fedelet Replacemnet a d/yson V7/V8-as Porszívó Alkatrész, Vezeték nélküli Porszívó Tartozékok(Fekete)

FNTMNO Motor Hátsó Fedelet Replacemnet a d/yson V7/V8-as Porszívó Alkatrész, Vezeték nélküli Porszívó Tartozékok(Fekete)

HUF 449.10
Készleten

Elérhetőség

【PORSZÍVÓ TARTOZÉK】A motor hátsó fedele célja CSAK a V7 V8-as porszívó, együtt használt szűrőt (nem tartozék), amely hatékonyan védi a szélsőséges motor 【SZILÁRD ANYAG】Motor hátsó burkolat műanyagból készült, amely a jellemzők magas keménységű, magas keménység, kopásállóság, illetve a magas hőmérséklet az ellenállás.Megvastagodott anyag, erős, tartós. 【Cserealkatrész】Ez egy szükséges része a porszívó.Használhatja, hogy cserélje ki a régi vagy törött, így biztosítva, hogy a vákuum működik megfelelően, hatékonyan. 【KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ】Nyissa meg a porszívó vissza, telepítse a hátlap között a motor, majd a filter keményen, majd telepítse az összes alkatrészek, könnyen kezelhető. 【MINI hátlap】Motor hátsó fedele 82 x 42mm/3.65 inch(W x H), közvetlen helyet, majd a telepítés cég pedig nem fog leesni.Egyrészes kivitel, könnyen tisztítható.Téma : 【PORSZÍVÓ TARTOZÉK】A motor hátsó fedele célja a V7 V8-as porszívó, együtt használt szűrőt (nem tartozék), amely hatékonyan védi a szélsőséges motor.【SZILÁRD ANYAG】Motor hátsó burkolat műanyagból készült, amely a jellemzők magas keménységű, magas keménység, kopásállóság, illetve a magas hőmérséklet az ellenállás.Megvastagodott anyag, erős, tartós.【Cserealkatrész】Ez egy szükséges része a porszívó.Használhatja, hogy cserélje ki a régi vagy törött, így biztosítva, hogy a vákuum működik megfelelően, hatékonyan.【KÖNNYEN TELEPÍTHETŐ】Nyissa meg a porszívó vissza, telepítse a hátlap között a motor, majd a filter keményen, majd telepítse az összes alkatrészek, könnyen kezelhető.【MINI hátlap】Motor hátsó fedele 82 x 42mm/3.65 inch(W x H), közvetlen helyet, majd a telepítés cég pedig nem fog leesni.Egyrészes kivitel, könnyen tisztítható.Műszaki adatok : Szín : Black Material : Plastic Size : 82 x 42mm/3.65 inch(W x H) Csomag tartalma : 1db Motor hátsó cover Note : 1. Mivel a fény, a képernyő különbség, az elem színe kissé eltérhetnek a kép. Kérem, engedje meg, 0.5-2 cm különbségek miatt kézi mérés.

Az áru paraméterei

Jobban tetszik neked

SmartClean 2000 Robovac - Fekete
  • Újszülött

SmartClean 2000 Robovac - Fekete

HUF 12641.40

Erős Motor : a 2000 Pa szívó ereje söpri a padlón hasonló okos porszívókErős Motor : a 2000 Pa szívó ereje söpri a padlón hasonló okos porszívók.OKOS, TISZTA, NEM A MUNKA az