• Újszülött
JF-XUAN Eszterga Szerszám T15 Zászlós Torx Csavarkulcsot Kompatibilis CNC Eszterga Fordult Eszköz Eszterga Tartozékok

JF-XUAN Eszterga Szerszám T15 Zászlós Torx Csavarkulcsot Kompatibilis CNC Eszterga Fordult Eszköz Eszterga Tartozékok

HUF 1.00
Készleten

Elérhetőség

Biztosítja a nagyobb stabilitást; vágás útmutatók megfelelő Kompatibilis vágás különböző mélységben, illetve fenntartani a jó betekintési szög pedig a stabilitástTartós, praktikus.Magas minőségű, tartós Kompatibilis használni.Jó hosszú életet.Kedves vásárlók, hogy vannak, így sok termék, a boltban, akkor válaszd ki a kedvenc termékek.Mi lesz az ön számára minőségi termékek, szolgáltatások.Ha bármilyen kérdése van a termékről, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az idő.Specifikáció : Anyag : Acél + Plastic Size : T15 Usage : Kompatibilis fordult eszköz holder Notice : 1. Kérem, engedje meg, hogy egy kis hiba miatt kézi mérés.kérjük, győződjön meg róla, hogy nem bánja, mielőtt ajánlatot. A szín lehet más, mint a különbség kijelző, pls értem.Mi biztosítja 100% - ban tökéletes ügyfélszolgálat, kérem, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen kérdésed, elkötelezettek vagyunk, hogy az ön számára a vevőszolgálatot!Kedves vásárlók, hogy vannak, így sok termék, a boltban, akkor válaszd ki a kedvenc termékek.Mi lesz az ön számára minőségi termékek, szolgáltatások.Ha bármilyen kérdése van a termékről, kérjük, lépjen kapcsolatba velünk az idő.

Az áru paraméterei

Material:
Steel + Plastic
Size:
T15
Usage:
Compatible with turning tool holder
Notice:
1. Please allow a bit error due to manual measurement. please make sure you do not mind before you bid.:
2. The color may have different as the difference display, pls understand.:
We provide 100% perfect customer service, please don't hesitate to contact us with any questions, we are committed to providing you with the customer service!:
Dear customers, there are so many products in this shop, you can choose your favorite products here. We will provide you with quality products and services. If you have any questions about the product, please contact us in time. :

Jobban tetszik neked

OEM 524018001 Csere Homelite Panel Fedél
  • Újszülött

OEM 524018001 Csere Homelite Panel Fedél

HUF 1422.00

Valódi, EREDETI pótalkatrészCsere panel fedél rész száma 524018001 Az OMB Raktár, arra törekszünk, hogy a legnagyobb választék, minőségi alkatrészek a kültéri elektromos bere