• Újszülött
X-mosás ragályos 6-os Finomság 46 Gyémánt Bevonatú Sík Lap Kerék Köszörülés, Csiszolás Polírozás Lemez(Disco de pulido lustrado de

X-mosás ragályos 6-os Finomság 46 Gyémánt Bevonatú Sík Lap Kerék Köszörülés, Csiszolás Polírozás Lemez(Disco de pulido lustrado de

HUF 3.33
Készleten

Elérhetőség

6-es külső átmérőjű, 46 Búzadara , minőségi galván gyémánt bevonatú sík lap-lemez kerékA lapos kör, kerék egy 1/2-es Arbo_r lyuk Sarokcsiszoló.Ezek teljesen lapos, hogy megfeleljen a legszigorúbb faceting követelményeknek.A csiszolás polírozás, valamint ékszerek, üveg, kő,kő, granit_e,stb.(Para el pulido de joyas de pulido, vidrio, piedra, piedra, granito, stb.Ajánlott durva, finom csiszolás a faceting anyag, plusz általános kőtár csiszolás, amikor a pontosság szükséges.(Recomendado para el rectificado fino hu anyag, de facetas más el rectificado lapidario általános cuando ' re se requiere precisión. 6-es külső átmérőjű, 46 Búzadara , minőségi galván gyémánt bevonatú sík lap-lemez kerék.A lapos kör, kerék egy 1/2-es Arbo_r lyuk Sarokcsiszoló.Ezek teljesen lapos, hogy megfeleljen a legszigorúbb faceting követelményeknek.A csiszolás polírozás, valamint ékszerek, üveg, kő,kő, granit_e,stb.(Para el pulido de joyas de pulido, vidrio, piedra, piedra, granito, stb.Ajánlott durva, finom csiszolás a faceting anyag, plusz általános kőtár csiszolás, amikor a pontosság szükséges.(Recomendado para el rectificado fino hu anyag, de facetas más el rectificado lapidario általános cuando ' re se requiere precisión. 6-os Finomság 46 Gyémánt Bevonatú Sík Lap Kerék Köszörülés, Csiszolás Polírozás Disc1. 6-es külső átmérőjű, 46 Búzadara , minőségi galván gyémánt bevonatú sík lap-lemez kerék. A lapos kör, kerék egy 1/2-es Arbo_r lyuk Sarokcsiszoló. Ezek teljesen lapos, hogy megfeleljen a legszigorúbb faceting követelményeknek. A csiszolás polírozás, valamint ékszerek, üveg, kő,kő, granit_e,stb. Ajánlott durva, finom csiszolás a faceting anyag, plusz általános kőtár csiszolás, amikor a pontosság szükséges.0 Specification : Termék Neve : Gyémánt Disc Package Tartalom : 1 x Gyémánt Disc Weight : 264g Material : Fém,Gyémánt Coated Color : Ezüst Tone Outer Átmérő : 152mm / 6-inch Arbo_r Lyuk Átmérő : 12,7 mm-es / 1/2-inch Thickness : 2,5 mm / 0.1-inch Grit : 46 Description a Spanish Disco de pulido lustrado de diamante de 46 pulgadas con disco de lija pulido y rectificado con diamante Diámetro exterior de 6 pulgadas, 46 búzadara, rueda de disco de revestimiento plano recubierto de diamante galvanizado de calidad.Las ruedas planas osztályelső ensz orificio de árbol de 1/2 pulgada para la amoladora szögletes.

Az áru paraméterei

Product Name:
Diamond Disc
Package Content:
1 x Diamond Disc
Weight:
264g
Material:
Metal,Diamond Coated
Color:
Silver Tone
Outer Diameter:
152mm / 6-inch
Arbo_r Hole Diameter:
12.7mm / 1/2-inch
Thickness:
2.5mm / 0.1-inch
Grit:
46
Description in Spanish:
Disco de pulido lustrado de diamante de 46 pulgadas con disco de lija pulido y rectificado con diamante:
Diámetro exterior de 6 pulgadas, 46 grits, rueda de disco de revestimiento plano recubierto de diamante galvanizado de calidad.:
Las ruedas planas tienen un orificio de árbol de 1/2 pulgada para la amoladora angular.:
Son absolutamente planas paralelas para cumplir con los requisitos de facetado más exigentes.:
Para el pulido de joyas de pulido, vidrio, piedra, piedra, granito, etc.:
Recomendado para el rectificado fino en material de facetas más el rectificado lapidario general cuando se requiere precisión.:

Jobban tetszik neked